• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ŠOK: Kraj sezone za Koljića!?

Autor mondo.ba

Bivši fudbaler Krupe, koji je početkom februara prešao u redove poljskog Leha, doživio je tešku povredu ukrštenog ligamenta koljena i moraće na višemjesečnu pauzu.

 Elvir Koljić povrijedio ligament koljena Izvor: MONDO
Izvor: MONDO

Na prvoj utakmici koju je počeo od prvog minuta u novom klubu, Elvir Koljić doživio je tešku povredu, koja će ga vjerovatno odvojiti s terena do kraja sezone.

Napadač iz BiH, koji je početkom februara prešao iz Krupe u Leh, povrijedio je ukršteni ligament koljena na utakmici protiv Slaska iz Vroclava (2:1), pa je teren morao napustiti već u 15. minutu.

Nakon utakmice, koja je odigrana u srijedu, u poljskom prvoligašu pribojavali su se loših vijesti, a one su večeras i potvrđene.

"Koljić je doživio povredu prednjeg ukrštenog ligamenta i naredne tri sedmice noga će mu biti imobilizovana. Nakon toga, očekuje ga oporavak koji bi mogao potrajati oko 10 sedmica. Naravno, moguće je da pauza bude i duža", istakao je doktor Leha Andre Pida.

To znači da je sezona najvjerovatnije završena za 22-godišnjeg golgetera, s obzirom da prvenstvo Poljske zbog predstojećeg Mundijala u Rusiji završava 20. maja.

Podsjetimo, Koljić je iz Krupe stigao na šestomjesečnu pozajmicu u Leh, nakon čega je trebalo da potpiše trogodišnji ugovor.

Već 11. februara debitovao je protiv Arke ušavši u 79. minutu, da bi nakon toga odigrao posljednjih 20-ak minuta meča sa Koronom iz Kjelca. Ipak, treći meč, u kojem je prvi put bio starter, bio je koban po mladog napadača, pa će morati na višemjesečnu pauzu.

Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MILOŠ

BAŠ NEMA SREĆE

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC