• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kolarov: Odlazim ako neće trofeje

Srpski reprezentativac najavio odlazak iz Lacija ukoliko rimski klub ne poveća svoje ambicije za sljedeću sezonu. Želja Kolarova da sarađuje sa Murinjom.

 Kolarov: Odlazim ako neće trofeje Izvor: MONDO

Aleksandar Kolarov priznao je da će u ljetnom prelaznom roku pokušati da izdejstvuje odlazak iz Lacija ukoliko rimski klub ne pokaže želju da stvori tim za velika djela.

"Svi znaju da mi je želja da igram za tim sposoban da se bori za ambiciozne ciljeve. Ne znam, ipak, šta mi budućnost nosi i da li ću iz Rima otići na ljeto ili u zimskom prelaznom roku ili možda čak i kada mi ugovor istekne 2012. godine", rekao je Kolarov za rimsku "Republiku".

"Sačekaću kraj sezone da sjednem da razgovaram sa predsednikom (Klaudiom Lotitom) i da utvrdimo da li možemo da nastavimo našu saradnju", dodao je 24-godišnji Kolarov.

Mediji već dugo pišu o interesovanju milanskog Intera za lijevog beka Lacija, koga je tim trenera Žozea Morinja navodno želio da dovede već u januaru. Sportski direktor Intera Marko Branka ranije ove nedjelje je indirektno potvrdio da "nerazuri" još prate Kolarova.

"Da, možemo da kažemo je on dobar fudbaler", odgovorio je Branka na pitanje o Kolarovu.

Prelazak u Milano ne bi smetao ni reprezentativcu Srbije, koga posebno privlači mogućnost da sarađuje sa Murinjom. Portugalski trener je i sam nekoliko puta hvalio Kolarova.

"On je jedan od najboljih trenera na svijetu i uvijek je lijepo kada dobijete komplimente od njega... Ipak, vidjećemo koje su namjere Lacija i koliko sam im ja bitan", rekao je Kolarov.

(Beta/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC