• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gaske: Srbi su sjajni, a Ana je ljepša od Šarapove

Učesnik ATP turnira Serbia open powered by Telekom Srbija je i Francuz Rišar Gaske.

 Gaske: Srbi su sjajni, a Ana je ljepša od Šarapove   Izvor: MONDO

Sa njim smo u pauzama mečeva pričali o fudbalu, tenisu, Beogradu, Ani Ivanović, Mateji Kežmanu...

Rišar Gaske je rođen u francuskom gradiću Besijer, poznatom po istoimenom ragbi klubu, čiji je veliki navijač još od djetinjstva. Po preseljenju u Pariz fudbal mu je postao draži.

"Obožavam fudbal. Veliki sam navijač Pari sen Žermena, a živim u neposrednoj blizini stadiona Park prinčeva, tako da i nije bilo previše razmišljanja oko toga za koga ću da navijam. Nekoliko igrača ove ekipe su i moji veliki prijatelji", izjavio je Gaske.

Da li je među njima i srpski internacionalac Mateja Kežman?

"Kežman?! Viđao sam ga po restoranima, ali ne toliko na terenu. Ne igra on puno za PSŽ. Koliko znam nije više ni u vašoj reprezentaciji".

Kad već govorimo o reprezentaciji, kakva su vaša predviđanja o rezultatu Francuske na predstojećem Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj republici?

"Mislim da možemo do četvrtfinala na Mundijalu, a tada je sve moguće. Ono što je sigurno je da nismo favoriti za Zlatnu boginju".

Da se vratimo vašem sportu, tenisu. Dokle vi možete na Serbia openu powered by Telekom Srbija?

"Ukoliko ovako nastavim nije nerealno da se nađem i u finalu, bez obzira što sam tek 17. nosilac. Daću sve od sebe! Bio sam prijatno iznenađen igrom i ubjedljivom pobjedom na početku turnira protiv Olivijea Rohusa (6:0, 6:1). Samo tako da nastavim i biću veoma zadovoljan", rekao je 86. teniser planete, koji u četvrtak igra protiv Italijana Andreasa Sepija u drugom kolu Serbia opena powered by Telekom Srbija.

Gaskeu je ovo drugi put da dolazi Beograd, a sudeći prema tome da je oduševljen organizacijom srpskog ATP turnira, ne i posljednji.

"Već sam igrao u Eštorilu, koji je u istom terminu i iste kategorije. Jednostavno, htio sam da napravim promjenu. Turnir u Beogradu je zaista vrhunski organizovan, prijatno sam iznenađen, i sigurno ću doći naredne godine. Već sam bio u Beogradu, prije šest godina na čelindžeru. Tada nisam stigao da obiđem grad, ali sada ću sigurno to uraditi. Svi vaši igrači su mi pričali o jednoj ulici koju moram da posjetim", ispričao je 24-godišnji Francuz i dodao da voli da se druži sa srpskim teniserima.

"Prijatelj sam sa vašim teniserima i rado se družim sa njima tokom turnira. Novak i svi ostali su zaista sjajni momci. Đokovića poštujem i zbog Serbia opena, jer nije mala stvar organizovati tako nešto. Srbija može da bude veoma ponosna na činjenicu da ima toliko vrhunskih tenisera. Tu računam i Ivanović i Janković".

Kada smo se već dotakli teniserki, koja je najljepša?

"Uhhh. Dobro pitanje. Pa Ana, zar ne?! Ona je baš lijepa. Ljepša i od Marije Šarapove".

Znači više volite tamnije devojke?

"Nije bitno koje boje je kosa. Crnka ili plavuša, svejedno. Ali Ana zaista lijepo izgleda", rekao je nekada sedmi teniser svijeta, koji je prošle godine bio suspendovan jer je bio pozitivan na doping testu, da bi se kasnije ispostavilo da se ljubio sa djevojkom koja je konzumirala kokain na žurci.

(A.P. - MONDO, foto Guliver/Getty images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC