• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: A sad juriš na duplu krunu

Trener Dostanić i igrači srećni poslije osvajanja trofeja u Lav Kupu Srbije, ali svjesni da ih očekuje još jedan težak zadatak.

 ZVEZDA: A sad juriš na duplu krunu Izvor: MONDO

Vatromet je ispratio sa stadiona Partizana osvajače Lav Kupa Srbije, vatromet ih je dočekao i kod kuće.

Pucalo je u srijedu uveče iznad Topčiderskog brda poslije uspjeha Zvezde, koja je u finalu bila ubjedljiva protiv Vojvodine 3:0.


Poslije utakmice trener Ratko Dostanić bio je srećan zbog osvojenog trofeja, ali se po njemu vidjelo da je mislima već okrenut meču, koji će u subotu, takođe na stadionu u Humskoj, protiv "vječitog rivala", vjerovatno odlučivati o tituli šampiona.

"Najiskrenije, ponosan sam i srećan zbog svojih igrača, koji su se digli iz pepela, dali maksimum. Od predsjednika kluba do portira, imamo odličnu atmosferu, jer svi mi volimo Zvezdu", rekao je Dostanić.

"Imamo malo vremena za slavlje, jer nas već u subotu očekuje još jedan težak meč protiv Partizana".


Dostanić je čestitao fudbalerima Vojvodine rekavši da je finale Lav Kupa Srbije bila vrhunska predstava za koju su bila potrebna dva rivala.

"Znali smo da će biti teško, jer se dueli u Kupu dosta razlikuju od prvenstvenih. Jednostavno, u ovakvim utakmicama nemamo pravo na grešku. Vojvodina se povukla, a mi smo postigli gol na vrijeme. Kada smo dali i drugi, oduzeli smo gas, prije svega zbog derbija koji nas očekuje u subotu", bio je komentar strijelca prvog gola, Aleksandra Jevtića, koji je na konstataciju novinara da su navijači tražili "duplu krunu" rekao:

"Svi zvezdaši hoće 'duplu krunu'. Mi ćemo sve učiniti da im to omogućimo", dodao je Jevtić.

Jedan od junaka trijumfa bio je Saša Stamenković. Golman Zvezde je na početku utakmice odbranio dobar udarac Dragana Mrđe i na taj način ulio samopouzdanje saigračima.

"Jesam dobro intervenisao, ali mislim da je to zasluga cijele ekipe", poručio je Stamenković.

Trener Vojvodine Milan Đuričić čestitao je pobjednicima.

"Mislim da smo izgubili isključivo svojom krivicom. Neko bi rekao da smo se uplašili, ali ja ne mislim to", počeo je izlaganje trener Vojvodine.

Đuričić je ocijenio da je utakmicu prelomilo nekoliko promašenih šansi Dragana Mrđe u prvom poluvremenu.

"Imao je Mrđa dobru priliku da nas dovede u vođstvo na početku. Primili smo gol u 14. minutu, a onda je on propustio još jednu šansu. Drugi gol nas je potpuno presjekao, bio je frapantan, u toj situaciji zakazala su oba naša beka. Vojvodina i ja kao trener znamo da gubimo i zato najiskrenije čestitam Crvenoj zvezdi", zaključio je Milan Đuričić.


Dragan Mrđa je poslije utakmice rekao:

"Krenuli smo dobro, ali nas je prvi gol potpuno poremetio. Sve što smo se dogovorili u svlačionici, nismo mogli poslije toga da sprovedemo na terenu. Ne mogu da kažem da smo poslije 14. minuta krenuli na sve ili ništa, jer je do kraja ostalo mnogo vremena, ali je tako ispalo".

"Zvezda nas je pustila da igramo, donekle smo uspjeli u tome, stvorili nekoliko polušansi i šansi. Međutim, kada smo primili drugi gol, to je bio kraj utakmice".

Kapiten Voše je prokomentariosao i svoju prvu šansu:

"Sve sam dobro uradio, ali je golman odlično intervenisao".

( MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC