• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan pravdu traži pred Upravnim sudom!

Autor mondo.rs

Potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić najavio da "zakonitost odluke FSS da se crno-belima oduzmu dva boda osporavati pred Upravnim, a disciplinski pravilnik FSS pred Ustavnim sudom."

 Vladimir-Vuletic-Partizan-kazna-FSS. Izvor: MN PRESS

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije kaznila je u četvrtak Partizan i Crvenu zvezdu oduzimanjem po dva boda, a predsednika dva naša najtrofejnija kluba, Milorada Vučelića i Svetozara Mijailovića, uslovnim tromesečnim suspenzijama iz fudbala.

Posle odluke "disciplinaca" FSS, oglasio potpredsednik Partizana prof. dr Vladimir Vuletić, koji u izajvi dostavljenoj MONDU napisao:

 "Nakon odluke Disciplinske komisije FSS, FK Partizan je sada na +4 (umesto dosadašnjih +6 bodova) u odnosu na FK Radnički, dok je FK Crvena zvezda i dalje na +14 u odnosu na FK Partizan", primetio je Vučekić i zapitao se: 

"Za otkrivanje učinioca svakog nepočinstva, inicijalno pitanje u pravu je: qui bono (kome korist)?" 

Potpredsednik Partizana izneo je i jedan zanimljiv podatak vezan za današnju sednicu Disciplinske komisije FSS.


"Pravi kuriozitet predstavlja pitanje u kom je vremenskom okviru DK FSS procenjivala sve argumente koje su joj usmeno danas izlagali predstavnici FK Partizan i FK Crvena zvezda, budući da su predstavnici FK Partizan sednicu napustili nešto pre 18 časova, dok je, tek tada, u prostoriju ulazio predstavnik FK Crvena zvezda", ponovo se zapitao Vučelić.

FSS oduzeo bodove Crvenoj zvezdi i Partizanu!


"Jedan medij je več u 18.48 sati objavio odluku DK FSS, pa, uz pretpostavku da se predstavnik Zvezde zadržao i samo 15 minuta, a DK je pred sobom imala i druge disciplinske slučajeve, čini se da je vremenski okvir odlučivanja bio tako štur i ekspresan, pa ukazuje na izrazitu skrupuloznost i temeljitost pri odlučivanju na osnovu predočenih argumenata", rekao je Vuletić.

Čelnik crno-belih najavio je da će Partizan pravdu potražiti pred Upravnim i Ustavnim sudom. 


"Čestitajući DK FSS na toj efikasnosti u radu, najavljujem da ce FK Partizan zakonitost ove odluke osporavati pred Upravnim, a disciplinski pravilnik FSS pred Ustavnim sudom", naveo je potpredsednik Partizana prof. dr Vladimir Vuletić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC