• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KUP BiH: U Želji zadovoljni, Borac se ne predaje

Trener Željezničara zadovoljan remijem protiv Borca u finalu Kupa BiH. Banjalučani ističu da neće nositi bijelu zastavu na Grbavicu.

 KUP BiH: U Želji zadovoljni, Borac se ne predaje Izvor: MONDO

Trener Željezničara Amar Osim izjavio je da je zadovoljan remijem 1:1 sa Borcem u Banjaluci u prvoj finalnoj utakmici Kupa BiH, ali ne u potpunosti i igrom svog tima.

"Rezultat utakmice je nešto najljepše što nam se moglo desiti. Ipak, to ne znači da sam zadovoljan igrom svoje ekipe. Moramo mnogo bolje od ovog. Mi smo čekali svoju šansu i dočekali je. Vjerovali smo da možemo postići gol i to se i obistinilo", rekao je Osim nakon meča.

On je doda da mu je žao publike u Banja Luci, koja je zaslužila čistu desetku, što igrači na terenu nisu njima pružili ono što su možda očekivali.

“Ipak je ulog bio preveliki. Mi imamo veliku obavezu da Borcu pokušamo uzvratiti sjajno domaćinstvo i gostoprimstvo za ova dva dana koliko smo proveli u Banja Luci. Imam samo riječi hvale za naše domaćine i publiku", izjavio je Osim.

Nakon rezultata 1:1 u prvom meču Željezničar će biti u blagoj prednosti u revanšu za 14 dana na Grbavici, ali u Borcu ističu da se ne predaju I da bitka za trofej pobjednika Kupa BiH nije još završena.

"Željezničar uoči revanša ima veliku prednost, ali to ne mora ništa da znači jer predstoji još 90 minuta igre u Sarajevu. Revanš utakmica finala Kupa BiH biće sasvim drugačija nego posljednje prvenstvena koju smo odigrali na Grbavici (pobjeda Željezničara 4:2). Sada ćemo imati potpuno drugačiji pristup i mislim da imamo snage da dođemo do povoljnog rezultata", rekao je trener Borca Zoran Marić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC