• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Koga je Pape upisao u tefter?

Iz lože banjalučkog Gradskog stadiona, selektor reprezentacije BiH Safet Sušić posmatrao je prvi finalni dvoboj Kupa BiH između Borca i Željezničara.

 Koga je Pape upisao u tefter? Izvor: MONDO

Susret je završen rezultatom 1:1, iako je u većem dijelu utakmice, Borac bio bolji rival. Međutim, Sarajlije su se pokazale fizički mnogo spremijim i u finišu preko rezerviste Edina Višća postigle gol, koji im daje veliku prednost pred revanš na "Grbavici" 22. maja.

Ipak, banjalučku i sarajevsku čaršiju u ovom trenutku više zanima šta je i koga u svoj tefter upisao popularni Pape i da li se pored golmana Želje Ibrahima Šehića, našlo još poneko ime iz oba tabora.

Selektor BiH je na utakmici sigurno mogao da vidi nekoliko dobrih igrača na djelu, ali nije htio još da otkriva karte.

"Ne bih nikoga da izdvojim, pošto sam vidio mnogo zanimljivih igrača. Ponoviću da sam gledao jednu dobru utakmicu, u kojoj je svako pokazao određeni kvalitet", izjavio je Sušić i dodao:

"Naši najbolji igrači igraju van naše države. Stoga moramo da budemo svjesni da će okosnicu nacionalnog tima upravo da čine ti igrači. Iz Premijer lige će biti mjesto za jednog ili eventualno dva igrača, ali još ne bih da govorim o imenima. Spisak ću da objavim za desetak dana i do tada ću da riješim sve dileme."

Ako je vjerovati neimenovanom izvoru sarajevskog portala "Sportsport.ba", u bilježnici su se našli i najbolji strijelac Sarajlija Semir Bekrić, ali i defanzivac Borca Vule Trivunović.

Odavno je poznata velika rupa u odbrani "zmajeva" i Trivunović, koji je sakupio tri nastupa za selekciju BiH, jedan je od kandidata za njeno popunjavanje.

Selektor je navodno htio na djelu da vidi i lijevog beka banjalučkog kluba Stojana Puzigaću, ali on nije bio u kombinaciji za prvi tim crveno-plavih.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC