• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rajevac: Ozdraviće igrači do meča sa Srbijom

"Asamoa Gijan je igrao 30 minuta, Džon Pentsil takođe, Prince Tagoe je postigao gol, a oporavio se i Isak Vorsah. Jedini koji nije nastupio je Opoku Agjemang".

 Rajevac: Ozdraviće igrači do meča sa Srbijom Izvor: MONDO

Selektor fudbalske reprezentacije Gane Milovan Rajevac izjavio je u četvrtak da je zadovoljan brzinom oporavka većine povrijeđenih reprezentativaca koji bi trebalo da igraju na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi.

"Sva četvorica fudbalera koje sam obišao su veoma važni za našu ekipu. Asamoa Gijan je igrao 30 minuta, Džon Pentsil takođe, Prince Tagoe je postigao gol, a oporavio se i Isak Vorsah. Jedini koji nije nastupio je Opoku Agjemang", naveo je Rajevac u izjavi za sajt Fudbalskog saveza Gane.

Glavne brige za Rajevca u narednom periodu biće povrede Mikaela Esjena iz Čelsija, fudbalera Sanderlenda Džona Mensaha i člana Udinezea Emanuela Badua.

"Uskoro ću ponovo da otputujem u Evropu kako bih se uvjerio u njihov oporavak. Razgovaraću s njima, ali neće mi biti cilj da ih na silu tjeram da igraju. Želim da vidim kakve su šanse da nastupe na Mundijalu", dodao je Rajevac.

Nešto ranije, Esijen je rekao da neće rizikovati karijeru insistiranjem da nedovoljno oporavljen igra na Mundijalu. Uprkos svemu, dodao je da je put u Južnu Afriku njegova velika želja, ali da prednost ima stav ljekara.

Reprezentacija Gane na Svjetskom prvenstvu će igrati u Grupi D sa Srbijom, Njemačkom i Australijom.

(Beta/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC