• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I nad "El Lokom" ima "El Loko"...

Argentinski navijači gađali su petardom napadača svoje reprezentacije Martina "El Loka" Palerma na meču protiv Haitija (4:0).

 I nad "El Lokom" ima "El Loko"... Izvor: MONDO

"Nemoj da glumiš ludaka, jer će se uvijek naći neko luđi", govorili su nam naši stariji, pokušavajući da "nas izvedu na pravi put".

To je na svojoj koži osjetio Martin "El Loko" Palermo ili jednostavno - "Ludak"!

Postati najbolji golgeter Boka Juniorsa u klupskoj istoriji najveće je postignuće Palerma u karijeri. To je naravno bilo dovoljno i da zadovolji ukus selektora Argentine Dijega Maradonu, koji mu je uručio poziv u reprezentaciju iako gura 37. godinu života.

U meču "gaučosa" protiv slabašnog Haitija, "El Loko" je postigao drugi gol i pokazao da ga je Maradona s pravom zvao u nacionalni tim…

Šta to vrijedi kad to nije dovoljno argentinskim navijačima, odnosno pojedincu sa tribina, koji je napadača Boke gađao i skoro pogodio petardom…

Video pogledajte na našem sajtu www.mondo.rs

Epilog je na sreću samo rasjekotina na bradi!


Maradona je za dvoboj sa Haićanima pozvao 30 igrača, a konačan spisak od 23 fudbalera za Mundijal u Južnoj Africi saopštiće 1. juna. Inače, tokom prethodnih godinu dana, selektor Argentine pozvao je preko stotinu fudbalera u nacionalni tim!?

Svaka mu čast ako im se sjeća imena i lica...

"Ovaj meč mi je definitivno pomogao da razriješim neke dileme. Momci su ozbiljno shvatili utakmicu, stvarali šanse… Pojedinci su mi se posebno dopali, a sad mi predstoji 'mozganje' pred konačnu odluku", rekao je El Pibe, koji ima đavolski težak posao da ukomponuje najbolji tim za Mundijal.

Utakmica je igrana u argentinskom gradiću Kutral-Ko, u južnoj provinciji Nekven, a sav prihod namijenjen je postradalima u zemljotresu na Haitiju. Bacanje petarde na Palerma samo potvrđuje da u argentinskom timu nema harmonije. Navijači River Plate i ostalih timova mrze igrače iz Boke Juniors.

Navijači Boke Juniors i ostalih timova mrze napadače River Plate.

Generalno, Argentinci ne vole Lea Mesija, jer misle da više daje kada igra za Barselonu nego za Argentinu, a na sve to, većina stanovništva ove zemlje ubijeđena je u to da Dijego Armando Maradona nikako ne bi smio da obavlja funkciju selektora.

Srećno im bilo u Južnoj Africi...

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC