• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Baloteli o Totiju: Rekao mi je da sam crnac!

Frančesko Toti kaže da je pogriješio što je šutnuo Marija Balotelija, ali da ga je ovaj provocirao. Baloteli, ipak, tvrdi da ga Toti nije samo šutnuo.

 Baloteli o Totiju: Rekao mi je da sam crnac! Izvor: MONDO

Inter je u srijedu osvojio Kup Italije poslije pobjede nad Romom od 1:0. Toti je tri minuta prije kraja utakmice šutnuo Balotelija i dobio crveni karton.

"U srijedu uveče sam napravio grešku i to ne poričem. Ali, i naše prethodne utakmice sa Interom su bile pune kontroverzi. Osim toga, sporne sudijske odluke su uvijek išle na našu štetu", naveo je Toti u kolumni koju piše za Korijere delo Sport.

Toti, koji nije želio da pomene Balotelijevo ime u kolumni, rekao je da je napadač Intera tokom utakmice provocirao fudbalere Rome.

"Tokom utakmice nas je provocirao, a to se događalo i na prošlom meču. Tada se isplazio (Kristijanu) Panućiju, a i radovao se poslije gola ispred tribine na kojoj su bili smješteni naši navijači", rekao je on.

"Baloteli to radi i u Italiji i na evropskim utakmicama, a to je zato što najvjerovatnije nije dobro prihvaćen u svom timu, ali ni u reprezentaciji. Svi misle da je problematičan", dodao je Toti.

Toti je rekao da će prihvatiti kaznu Fudbalskog saveza zbog crvenog kartona.

"Pogriješio sam i biću kažnjen, ali čudno se osjećam. Poslije mog starta, nijedan saigrač ga nije podržao. Takve stvari vas tjeraju na razmišljanje", rekao je on.

S druge strane, Baloteli tvrdi da ga je kapiten Rome vrijeđao na rasnoj osnovi.

"Crnac. Rekao mi je da sam crnac", izjavio je Baloteli za Gazeta delo Sport.

Balotelijev agent Mino Rajola rekao je da njegov klijent nije vređao kapitena Rome i da bi zbog isključenja Toti trebalo da dobije šestomjesečnu suspenziju.

"Mario se zakleo da nije nikoga uvrijedio. Rekao je 'prestani sa šutiranjem, nisi djete, igrajmo fudbal'. I ništa više od toga. Mislim da su rasisti neznalice. Ako je to uradio s predumišljajem, trebalo bi da dobije šestomjesečnu suspenziju, a ne da ga kazne neigranjem u Kupu", rekao je Rajola.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC