• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Pravi" Ronaldo o favoritima na SP i Nejmaru

Autor mondo.rs

Luis Nazario de Lima, osvajač dve svetske "boginje", veruje da će Brazilci biti "opak tim" na predstojećem Mundijalu u Rusiji

 Mundijal 2018 Ronaldo favoriti Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Luis Nazario de Lima, poznatiji kao Ronaldo, sa Brazilom je osvojio dve svetske titule na Mundijalu 1994. i 2002. godine, a veruje da će taj tim biti u najužem krugu favorita i na Svetskom šampionatu u Rusiji ovog leta.

Popularni Zuba naveo je da se nada da će Brazilci biti u dobroj formi, predvođeni Nejmarom. Napadač Pari sen Žermena je polomio metatarzalnu kost krajem februara i završio sezonu, ali Ronaldo veruje da će on biti spreman za Mundijal.

"Povreda Nejmara predstavlja veliki problem za Brazil, ali verujem da će se uskoro oporaviti i da će biti u potpunosti spreman za nastup u Rusiji", poručio je Ronaldo.

Brazilci će igrati u grupi E na Svetskom prvenstvu u Rusiji, zajedno sa selekcijama Srbije, Švajcarske i Kostarike.

Bivši as Intera, Real Madrida, Barselone i Milana vidi Brazilce kao tim koji je kadar da se dokopa ukupno šeste titule prvaka sveta, iako napominje da će konkurencija biti žestoka.

"Svi znaju da je Svetsko prvenstvo veoma teško takmičenje", izjavio je za "Omnisport" Ronaldo.

"Brazil je mnogo napredovao u poslednjih godinu i po dana kada je došlo do promene selektora. Imaćemo veoma jak tim, ali i mnogo dobrih protivnika".

On je naveo da kao najozbiljnijeg rivala u borbi za trofej vidi ekipu Argentine, bez obzira na to što su imali probleme u kvalifikacijama i što su uz mnogo muke izborili plasman u Rusiju.

"Argentina sa Lionelom Mesijem je u grupi favorita, Nemačka je kao i uvek jaka, takođe i Španija, a tu su Engleska i Francuska. Siguran sam da ćemo gledati odličan Mundijal, a ja se nadam da Brazil može da osvoji titulu", naveo je Ronaldo, koji je tri puta biran za najboljeg igrača sveta.

Brazil je najuspešnija fudbalska nacija sa pet osvojenih trofeja svetskih šampionata, a poslednju "boginju" podigli su još 2002. godine u Japanu i Južnoj Koreji, kada je baš Ronaldo sa dva gola odlučio pobednika u finalu protiv Nemačke (2:0).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC