• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivanović obradovao "Grobare" u Bijeljini

Autor mondo.ba

Fudbaleri Radnika poraženi su od beogradskog Partizana 0:1 (0:0) u prijateljskoj utakmici koja je odigrana na Gradskom stadionu.

 Radnik Bijeljina Partizan Beograd 0:1 prijateljska utakmica mart 2018 Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Reprezentativnu pauzu fudbaleri Radnika iskoristili su da ugoste beogradski Partizan, koji je u Bijeljinu stigao prvi put nakon 15 godina i vremena kada je na klupi "crno-bijelih" sjedio Lotar Mateus.

Tim Mladena Žižovića, koji u 2018. godini pruža sjajne partije u Premijer ligi BiH, bio je dostojan rival većim dijelom meča na Gradskom stadionu, gdje se okupilo više od 3.500 gledalaca, ali su Beograđani na kraju ipak slavili minimalnim rezultatom.

RADNIK - PARTIZAN 0:1 (0:0)

Nakon prvog poluvremena, u kojem su mreže mirovale, gol odluke, kojim je obradovao brojne navijače Partizana u Semberiji, postigao je Đorđe Ivanović u 57. minutu.

Bijeljinski premijerligaš i velikan iz Beograda imaju izuzetno kvalitetnu saradnju, ponajviše zahvaljujući predsjedniku Radnika Mladenu Krstajiću, aktuelnom selektoru Srbije i nekadašnjem igraču "crno-bijelih".

Krstajić, zbog obaveza u taboru "orlova", nije mogao da prisustvuje današnjem meču, dok su i fudbaleri iz Beograda nastupili u "okrnjenom" sastavu, s obzirom da trener Miroslav Đukić nije mogao da računa na reprezentativce.

Radnik je prije tačno godinu dana, 25. marta, gostovao u Humskoj, kada je Partizan slavio 2:0, a Beograđani su sada uzvratili posjetu i ostvarili novi trijumf.

RADNIK: Lučić, Vasić, Zec, Radović, Franić, V. Đurić, Beširović, Martinović, Glišić, Bradonjić, Srećković. Još su igrali: Ružić, Hadžić, Hodžurda, Stojanović, Okić, Merajić, Sušić, Kitanović, A. Đurić. Trener: Mladen Žižović.

PARTIZAN: Jovičić, Cucin, Marković, Miletić, Urošević, Suma, Jevtović, Kosović, Đerlek, Ivanović, Đilas. Još su igrali: Popović, Miletić, Antonov, Sa. Ilić, St. Ilić, Zdjelar, Simović. Trener: Miroslav Đukić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC