• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Gvardiola je sjajan trener, ali i džukela!"

Autor mondo.rs

Superagent se ponovo "obrušio" na trenera koji nije dao šansu njegovom klijentu.

Mino Rajola nije oprostio Pepu Gvardioli!

Aktuelni menadžer Mančester sitija samo jednom je poslovao, odnosno klub koji vodi, sa superagentom Minom Rajolom kada je u leto 2011. godine odlučio da "protera" skupo plaćenog Zlatana Ibrahimovića u Milan, što italijanski menadžer dobro pamti...

Dve godine ranije Ibrahimović je u Barselonu stigao u velikoj razmeni sa Interom koja je uključivala 46 miliona evra i Samjuela Etoa, ali se nije uklapao u Pepove zamisli.

Gvardiola je mislio da će se Ibrahimović lakše uklopiti u njegov sistem, i on je zapravo insistirao na njegovom dovođenju, ali čak ni solidan broj golova (22 na 46 mečeva) nije bio dovoljan garant da Šveđanin ostane u Kataloniji.

Ibrahimović je mnogo puta u toku karijere govorio kako mu je to najgori period u karijeri i kako nije bio u dobrim odnosima sa Gvardiolom, a Rajola je toliko besan na katalonskog stručnjaka da je rešio da više ne pregovara sa klubovima u kojima je on trener - pa mnogi misle da je zbog toga propao i transfer Pola Pogbe u "plavi" deo Mančestera.

"Pep Gvardiola je kao trener fantastičan. Kao osoba - apsolutna nula od čoveka. On je kukavica, obična džukela...", kazao je Rajola prenosi britanski list "Independent".

"Gvardiola je kao govorio Zlatanu da mu priđe kad god ima neke probleme ili pritužbe. Ali, kada bi se to desilo - Gvardiola bi ga samo ignorisao i nije mu dao da igra. Čak ga nije ni pozdravljao kada se vide. To je isto uradio i Maksvelu koji je sjajan momak. Zato sam rekao Zlatanu da parkira svoj Ferari na mesto za trenera", našalio se Rajola i dodao da je realno da Mančester siti ove sezone osvoji Ligu šampiona što će sigurno potvrditi koliko je Gvardiola dobar trener, ali da će on to mrzeti.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC