• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PSŽ "cimnuo" Kontea

Autor mondo.rs

Francuski klub počeo je pregovore sa menadžerima trenera Čelsija kako bi ga angažovao ovog leta

Pari sen Žermen razmišlja o promeni trenera.

Unaiju Emeriju na leto ističe ugovor sa Parižanima i najverovatnije će napustiće klub posle loših rezultata u Ligi šampiona, a kao najozbiljniji kandidat pominje se Antonio Konte. Osim trenera Čelsija, među kandidatima su i Luis Enrike, Roberto Manćini, Žoze Murinjo, Dijego Simeone, Masimilijano Alegri...

"Gardijan" spekuliše da Murinjo najverovatnije neće napustiti Mančester junajted, a veruje se da Pari sen Žermen neće lako ubediti Simeonea i Alegrija da napuste Atletiko Madrid i Juventus.

Francuski klub želi da iskoristi loše odnose Kontea i uprave Čelsija, koja će narednog meseca odlučiti da li će zadržati na klupi 48-godišnjeg trenera.

Pari sen Žermen spreman je da ponudi Italijanu nešto veću platu, a početni pregovori su pozitivni, navode britanski mediji.

Klub je 2016. godine unajmio Emerija, koji je tada osvojio treću uzastopnu titulu u Ligi Evropa sa Seviljom, ali trener nije imao mnogo uspeha sa Pari sen Žermenom u Ligi šampiona. U prvoj sezoni, ekipa je u osmini finala ispala od Barselone, uprkos tome što je u prvom meču na svom terenu pobedila 4:0, a ove sezone eliminisao ih je Real Madrid.

Sedam kola pre kraja PSŽ ima 17 bodova više od drugoplasiranog Monaka i gotovo sigurno će osvojiti titulu u francuskom prvenstvu.

Prošlog leta u klub su došli Nejmar, rekordnim transferom iz Barselone, kao i Kilijan Mbape iz Monaka, ali ni to nije pomoglo ekipi da napravi značajniji rezultat u Evropi.

Za Kontea je zainteresovan i Fudbalski savez Italije, koji bi ponovo želeo da ga postavi za selektora.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC