• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Adžić: Što da podnesem ostavku?

Sportski direktor Zvezde zadovoljan sezonom i ističe da ne namjerava da podnese ostavku. Dostanić, vjerovatno, trener i u narednoj sezoni.

 Adžić: Što da podnesem ostavku? Izvor: MONDO

Crvena zvezda je ove sezone uspjela da vrati jedan trofej iz komšiluka, bila je nadomak i drugog, ali je Partizan oba puta slavio i teško da će prepustiti tron.

Ipak, u Ljutice Bogdana nisu nezadovoljni. Štaviše, sportski direktor Ivan Adžić kaže da je osim trofeja u Kupu Srbije, stvorena "određena vrijednost igrača" i napravljen "ozbiljan tim za domaću ligu".

"Nismo osvojili duplu krunu, već jedan trofej, što nije loše ako se ima u vidu u kakvom je stanju bio klub i šta nas je sve pratilo tokom sezone. Prije svega van terena", ostao je nedorečen Adžić u intervjuu "Sportskom žurnalu".

Upitan da li je, ipak, bila greška promjena na mjestu trenera (umjesto Vladimira Petrovića došao Ratko Dostanić) u trenutku kada je Zvezda bila prva na tabeli, Adžić je odgovorio da nije.

"Imali smo, kasnije, i igru, uostalom, u finalu kupa je taktički sve bilo fenomenalno, ali sam znao da će poslije njega doći do delimičnog samozadovoljstva, da će igrači osjetiti umor. Vidjelo se da (u derbiju) nisu imali svježinu, pojedinci su se baš iscrpili poslije Vojodine, tako da nisu mogli da pruže maksimum", rekao je Adžić.

On je dodao da vjeruje da će biti nastavljena saradnja sa trenerom Dostanićem i u narednoj sezoni.

"Dostanić ima ugovor do juna, odnosno do posljednjeg kola. Kad se završi prvenstvo, sješčćemo i razmotriti, ali vjerujem da tu neće biti nikakvih problema", rekao je sportski direktor Zvezde.

Upitan da li planira da podnese ostavku s obzirom na sve rečeno poslije smjene trenera, Adžić je odgovorio kontrapitanjem: "Da li bi trebalo da je podnesem poslije svega?".

Adžić je već počeo da razmišlja o novoj sezoni. Planiraju se pojačanja, ali će sve zavisiti od odlazaka. Postoji mogućnost povratka Ekvadorca Segunda Kastilja.

Što se tiče odlazaka, pred izlaznim vratima su Pavle Ninkov i Dejan Lekić, ali još nema nijedne konkretne ponude, kaže Adžić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC