• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fergi: Čelsi, svaka čast; Teri: Dosta patnje

Ser Aleks Ferguson čestitao Čelsiju na zasluženo osvojenoj tituli. Džon Teri: "Tri godine sam gledao kako se Junajted raduje. Dosta je bilo".

 Fergi: Čelsi, svaka čast; Teri: Dosta patnje Izvor: MONDO

U porazu, kao i u pobjedi treba ostati veliki. Ser Aleks Ferguson pokazao je veličinu, čestitavši Čelsiju na zasluženo osvojenoj tituli prvaka Engleske u "najtežoj ligi na svijetu".

Ipak, trener Mančester junajteda poručio je "plavcima" da se raduju sada, a da će se naredne sezone titula vratiti na Old Traford.

"Ovo je najteža liga na svijetu i aplaudiram Čelsiju za osvajanje trofeja. Mi smo osvajali titulu tri puta zaredom i znamo kako je to teško. Zato čestitam Karlu (Anćelotiju) koji je odličan trener i dobar čovjek. Naravno, mi ćemo se vratiti naredne godine - to će Mančester junajted da uradi", uvjeren je Ferguson.

On je dodao da se pomirio sa sudbinom kada je saznao da Čelsi na poluvremenu meča protiv Vigana vodi 2:0, a pritom su gosti ostali sa desetoricom na terenu.

"Bilo je teško očekivati da Vigan napravi iznenađenje. Kada su ostali sa deset igrača na terenu sve naše nade su raspršene", rekao je Ferguson.

On žali za propuštenom šansom u Premijer ligi, pogotovo zbog nekih spornih sudijskih odluka upravo u meču protiv Čelsija, ali mu je još više žao neuspjeha u Ligi šampiona.

"Eliminacija iz Lige šampiona od Bajerna je bilo veliko razočaranje. Trebalo je da igramo u finalu, jer smo bolji tim", rekao je trener Mančestera.

Sa druge strane, razumljiva radost u Londonu. Kapiten Čelsija Džon Teri rekao je da je konačno dočekao čas kada će prestati patnja.

"Tri godine sam gledao Junajted kako podiže trofej i to je boljelo. Svi smo to gledali, svaki od nas. Sada je na njih red da sjede i gledaju. Treba da im uzvratimo za sve ono što smo propatili u prethodne tri godine", poručio je Teri.

POGLEDAJTE FOTO-GALERIJU SLAVLJA NA STAMFORD BRIDŽU

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC