• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Simeone u problemu: Atletiko sa samo 11 prvotimaca

Autor mondo.rs

Težak posao čeka Madriđane u nedelju.

Do kraja Primere ostalo je još devet kola pa, iako minimalnu, fudbaleri Atletiko Madrida i dalje gaje nadu da bi Barselona nekim čudom mogla da ispusti 11 bodova prednosti.

Ukoliko se to čudo i dogodi, "jorgandžije" će morati da upišu sve pobede do kraja, što uopšte neće biti lako. Počevši od predstojećg duela, protiv Deportiva La Korunje.

"Davljenik" stiže u nedelju u Madrid u potrazi za bodovima koji bi produžili šansu u opstanak (Deportivo trenutno zaostaje sedam bodova za Levanteom, prvim iznad zone ispadanja). Poznato je da takvi rivali u finišu sezone uopšte nisu "lak plen" kao što pokazuje stanje na tabeli, a dodatan problem igračima Atletika prave povrede i suspenzije.

Dijego Simeone neće moći da računa na Filipea Luisa, Antoana Grizmana, Huanfrana i Vitola, dok je još nekoliko igrača "rovito" i njihov nastup je pod znakom pitanja.

Zapravo, Argentinac će na raspolaganju imati tačno 11 potpuno spremnih prvotimaca sa ovaj duel! Rezerve će, većinom, biti mladi igrači iz B tima. Možda, čak, neki od njih dobiju priliku i od prvog minuta.

Od iskusnih igrača, Simeone će moći da računa na Oblaka, Savića, Godina, Lukasa, Gabija, Saula, Kokea, Koreu, Toresa, Gameira i Dijega Kostu.

Hoće li to biti dovoljno da se savlada Deportivo, videćemo...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC