• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zajednica apeluje na "vječite" da se smire

"Apelujemo na Zvezdu i Partizan da uvaže potrebu za razumnim i korektnim odnosom", rekao Miodrag Janković.

 Zajednica apeluje na "vječite" da se smire Izvor: MONDO

Generalni sekretar Zajednice superligaša Srbije Miodrag Žuća Janković pozvao je uprave fudbalskih klubova Crvena zvezda i Partizan na smirivanje tenzija i prestanak međusobnih napada.

"Cijela ova situacija nije u interesu fudbala i Zvezda i Partizan bi kao vodeći klubovi u Srbiji trebalo da vode računa o tome", kazao je Janković agenciji Beta i dodao da je Zajednica već tražila pojedina pisana objašnjenja.

Udruženje klubova je od Zvezde tražilo da se izjasni povodom saopštenja u kome je ocijenila da je prvenstvo Srbije namješteno kako bi titulu osvojio Partizan.

Izjava je zatražena i od nekadašnjeg trenera Metalca Nenada Milovanovića, koji je, barem prema saopštenju Zvezde, ekipu iz Gornjeg Milanovca napustio zato što mu je traženo da protiv Partizana na teren ne izvodi najjači tim. O toj situaciji moraće da se izjasni i rukovodstvo Metalca.

"Apelujemo na Zvezdu i Partizan da uvaže potrebu za razumnim i korektnim odnosom. Da se svi okrenemo fudbalu i da se prestane sa nesmotrenim izjavama koje ne teže smirivanju situacije", naveo je Janković.

Zajednica superligaša je sukob Partizana i Zvezde, kao i još nekih klubova već razmatrala na sjednici od 1. aprila kada su se svi složili da je tako oštar način izražavanja neprihvatljiv.

U međuvremenu su saopštenja, odnosno odgovore povodom novonastale situacije u srpskom fudbalu uputili Fudbalski savez Srbije i Partizan.

(Beta/MONDO - foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC