• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: FSS i Partizan pišu istim stilom

Uprava Crvene zvezde neće komentarisati saopštenja FS Srbije i Partizana u kojima se crveno-bijeli optužuju za laži, uvrede, podizanje tenzija, ali i prijetnje.

 ZVEZDA: FSS i Partizan pišu istim stilom Izvor: MONDO

"Crvena zvezda nema nikakav komentar na saopšenja FSS i Partizana. Jedino možemo da primijetimo da su izdata istovremeno i da su pisana istim stilom. To sve govori", iznio je portparol Zvezde Marko Nikolovski stav uprave kluba.

Nikolovski nije želio da govori ni o optužbama predsjednika FSS Tomislava Karadžića, koji je u saopštenju naveo da su mu prijetile osobe koje se mogu dovesti u vezu sa ljudima koji iz sjenke vode Crvenu zvezdu.

"Crvena zvezda se okreće budućnosti i svojim planovima za razvoj. Svi su vidjeli šta se desilo. Istina se ne može sakriti", rekao je Nikolovski misleći na 138. "vječiti" derbi", kojim je i počeo najnoviji sukob najtrofejnijih srpskih klubova.

Partizan je u subotnjem derbiju pobijedio sa 1:0 i praktično riješio pitanje prvaka države, pošto će u posljednja dva kola Super lige morati da osvoji dva boda. Zvezda se već u nedjelju oglasila saopštenjem u kome je ocijenila da su je sudije pokrale, a da joj je titulu oduzeo predsjednik FSS Tomislav Karadžić, nekada prvi čovjek Partizana.

Odgovori se nisu dugo čekali. Partizan je Zvezdu optužio za šovinizam i opasno dijeljenje Srbije po liniji pripadnosti klubu.

FSS je bio još oštriji i istakao da Zvezdu vode ljudi iz sjenke, koji crveno-bijele koriste zarad sopstvene dobrobiti, a koje predvodi nekadašnji visoki funkcioner Demokratske stranke, Goran Vesić.

Rukovodioci Crvene zvezde tvrde da je Vesić samo jedan od brojnih prijatelja kluba i da nema nikakve ingerencije, već samo savjetodavnu ulogu.

(Beta, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC