• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Starčević: Više su nas tukli, nego što smo igrali!

Autor mondo.ba

Trener Krupe razočaran grubostima fudbalera Sarajeva.

 Slobodan Starčević razočaran grubom igrom fudbalera Sarajeva Izvor: MONDO/Samir Cacan
Izvor: MONDO/Samir Cacan

Krupa je na "Koševu" poražena minimalnim rezultatom 0:1, ali više od poraza, stratega ekipe iz Krupe na Vrbasu Slobodana Starčevića boli agresivna igra domaćih fudbalera, koji nisu birali sredstva kako bi stigli do trijumfa.

Sarajlije su stigle do prve pobjede u Ligi za prvaka BiH, nakon dva poraza rezultatom 0:1. Ujedno, na posljednjih sedam prvenstvenih mečeva, zabilježili su samo dva trijumfa, oba protiv Krupe.

"Razumijem ja da je Sarajevo u krizi i pod pritiskom, te da im je ova pobjeda bila prijeko potrebna. No, neprijatno me je iznenadila pretjerana i potpuno nepotrebna agresivnost protivničkih fudbalera", izjavio je Starčević, a prenosi "Dnevni avaz".

"Bordo" tim do pobjede je stigao u posljednjim trenucima prvog poluvremena, kada je Krste Velkoski zatresao mrežu Nevresa Fejzića.

"Iskreno, imam osjećaj da smo se u prvih 45 minuta više raspravljali zbog takvog ponašanja i dobijenih udaraca nego što smo igrali. U tom dijelu igre, jedino je pogodak Velkoskog bio na nivou, a sve ostalo bilo je daleko ispod. U drugom poluvremenu smo i jedni i drugi napokon zaigrali fudbal i tada smo bili, u najmanju ruku, ravnopravan rival", tvrdi trener Krupe.

Ipak, uprkos nešto boljoj igri u nastavku, ekipa iz kanjona Tijesno nije uspjela stići bar do boda na teškom gostovanju.

POVEZANE VIJESTI

"Imali smo i nekoliko prilika, a najbolju je propustio Nusmir Fajić. Nismo poentirali i doživjeli smo zaslužen poraz. Čestitke Sarajevu, a mi smo se već sada okrenuli narednim izazovima koji nas očekuju u Ligi za prvaka i Kupu BiH", zaključio je Starčević.

Nakon ovog poraza, sve je izvjesnije da će se Krupa i Radnik boriti za petu poziciju, s obzirom da četvrtoplasirano Sarajevo sada ima sedam bodova više.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC