• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lazetić o "maloj Zvezdi" i igračima od 400 hiljada

Kapiten crveno-bijelih još jednom se osvrnuo na način na koji je njegov tim izgubio bitku za titulu.

 Lazetić o "maloj Zvezdi" i igračima od 400 hiljada Izvor: MONDO

Nikola Lazetić želi da stavi tačku na priče o 138. "večitom derbiju" poslije kojeg je jasno i glasno kritikovao suđenje Boška Jovanetića ocjenjujući ga sramnim.

Međutim, Zvezdin kapiten se još jednom osvrnuo na sezonu na izmaku kroz prizmu nedosuđenih penala i dosuđenog ofsajda.

"Raspoloženje u ekipi je pozitivno. Ne možemo zbog jednog poraza i načina na koji smo izgubili titulu da bacimo sjenku na sve dobro što smo uradili tokom sezone. Bili smo prvi, dominirali smo, osvojili Kup na spektakularan način, a poznato je kako smo izgubili titulu", počeo je Lazetić priču.

"Mlada ekipa treba da bude ponosna na sve što je uradila, a klub i navijači treba da znaju da su dobili budućnost", dodao je iskusni vezista.

Do prije mesec dana Zvezda je imala četiri boda prednosti nad Partizanom, a sada je situacija obrnuta.

"Jeste teško. Tokom cijele sezone smo bili na prvom mjestu, igrali smo dobro i moramo da napomenemo - borili smo se sa svim i svačim".

"Želim da stavim tačku na sve priče, ali ne mogu a da ne pomenem da, kada smo bili prvi, došli smo u situaciju da igramo pred praznim tribinama. I možda baš zbog toga smo izgubili tri odlučujuća boda protiv Javora, a vidjeli ste šta se desilo na stadionu Partizana što nas je udaljilo od titule koju je Zvezda zaslužila", u dahu je pričao Lazetić

Gorčina, ali i ponos - tako se osjeća predvodnik ekipe Ratka Dostanića.

"Ipak, uzeli smo trofej poslije dvije godine, a i više ćemo u budućnosti. Sezonu smo počeli kao autsajderi, sa anonimnim igračima, dovedenim iz druge i treće lige. Cilj je bio da napravimo ekipu za naredne sezone".

"Borili se protiv Partizana, koji je trebalo da uđe u Ligu šampiona. Zadržao je ekipu koja je osvojila dvije duple krune, sa igračima sa velikim ugovorima, od po 300, 400 hiljada evra. A došli su u situaciju da protiv 'male Zvezde', kako su je nazivali, odnosno protiv ekipe koja ne zna da šutne na gol, uzmu titulu na način na koji su je uzeli", jasna je Lazetićeva aluzija.

Ipak, on smatra da je Zvezda izgubila trku porazom od Javora. I ponovo je apostrofirao tri situacija sa derbija.

"Lekiću je sviran ofsajd, a dva penala nisu. Ne znam šta traba da uradimo da pokažemo sudiji da treba da sudi normalno".

Lazetić očekuje poziv klupskih čelnika na razgovor o planovima za budućnost.

"U dogovoru sa stručnim štabu neću ići u Ameriku (na pripreme). Ostaću ovde. Imam konkretnih ponuda, imam 32 godine i moram da mislim na budućnost, ali prvo ću da sačekam ljude iz kluba da me pozovu", zaključio je Nikola Lazetić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC