• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Adidas kopačke - "lake kao perce"

"Najlakša, a samim tim i najbrža kopačka na svijetu". To je slogan kojim je Adidas promovisao novu kopačku za Svjetsko prvenstvo - F50 adiZero.

 Adidas kopačke - "lake kao perce" Izvor: MONDO

Nova sportska obuća ima samo 156 grama, a najbolji fudbaler današnjice, Argentinac Lionel Mesi biće među prvima koji će je promovisati na predstojećem Mundijalu u Južnoj Africi.

"Oduševljen sam koliko je laka nova patika F50. Brzina je veoma važan dio moje igre a nošenjem najlakše na svijetu kopačke nadam se da ću biti još brži i da ću poboljšati svoju igru tokom najznačajnijeg takmičenja ove godine", izjavio je Mesi u promotivnoj kampanji Adidasa.

Iz njemačke kompanije tvrde da ove kopačke prijanjaju uz stopalo kao druga koža.

"Gladak novi SprintSkin gornji dio obuće napravljen je tako što koristi samo jedan inovativan sloj sintetičkog mikrofibra poliuretan (PU) koji smanjuje ukupnu težinu i omogućava obući da prijanja uz stopalo kao druga koža, pojačavajući udobnost same obuće. F50 adiZero koristi asimetrično paralelno vezivanje koje stvara veliku površinu, slobodnu za šut, za optimalan kontakt sa loptom, dok perforirani uložak Ultra Light smanjuje težinu i povećava brzinu", navode iz Adidasa.

Uz Mesija te kopačke će nositi i Stiven Pijenar (Južna Afrika), Šunsuke Nakamura (Japan), Salomon Kalu (Obala Slonovače), Arjen Roben (Holandija), Lukas Podolski (Njemačka), David Vilja (Španija), Samir Nasri (Francuska), Džermejn Defo (Engleska) i Johan Fonlanten (Švajcarska).

Adidas je snimio i reklamu za nove kopačke u kojoj se, osim Mesija i Davida Vilje, pojavljuje i legenda svjetskog fudbala Zinedin Zidan.

U reklami, Zidan "ludački" vozi, dok Mesi i Vilja igraju jedan protiv drugog. Glas poručuje: "Brzina se susreće sa brzinom. Bog odlučuje" (Speed meets speed. And the Gods will decide).

Inače, kopačke F50 adiZero biće u prodaji širom svijeta od 24. maja u adidas prodavnicama.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC