• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Valverde pred revanš s Romom: Kao da je 0:0

Autori mondo.ba Autori Anadolija

"Biće to utakmica slična prvoj, ali s većim intenzitetom. Kada ste u zaostatku, onda želite odmah postići gol i mislim da će to Roma pokušati uraditi", rekao trener Barselone.

Trener Barselone Ernesto Valverde uoči večerašnjeg revanša četvrtfinala Lige šampiona protiv Rome izjavio je da njegov tim mora zaboraviti prvu utakmicu u kojoj je slavio s 4:1.

Istakao je da ne smiju pomisliti da je sve riješeno, jer će odluka pasti u Rimu.

"Biće to utakmica slična prvoj, ali sa većim intenzitetom. Kada ste u zaostatku onda želite odmah postići gol i mislim da će to Roma pokušati uraditi. Moraćemo da odigramo dobru utakmicu da bi prošli dalje. Ne smijemo da mislimo da smo već pobijedili i da je sve odlučeno. Imamo dobar rezultat sa Kamp Noua, ali moramo igrati kao da je bilo 0:0", naglasio je Valverde.

Barsin trener je svjestan da se u jednoj utakmici može svašta dogoditi, pa i to da Roma napravi čudo.

"Naravno da postoji šansa da izgubimo, u fudbalu se događaju nevjerovatne stvari. Moramo se pobrinuti da se to ne dogodi. Znamo da će se tim s kojim se suočavamo boriti kako bi postizao golove. Imaju zaista dobre igrače, a jedna greška ili prekomjerno samopouzdanje nas mogu skupo koštati. Vidjećemo koliko mogu ograničiti naše igrače i onda ćemo djelovati u skladu s tim. Naravno, moraćemo obratiti pažnju na Edina Džeku i druge", zaključio je Valverde.

Revanš utakmica četvrtfinala Lige šampiona između Rome i Barselone igra se večeras na rimskom "Olimpiku" od 20.45 časova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC