• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Murinjova sloboda je baš skupa...

Ako Murinjo odluči da pređe u Real moraće Interu da plati 16 miliona evra, stoji u njegovom ugovoru iz 2008. godine, prenosi "Marka".

  Murinjova sloboda je baš skupa... Izvor: MONDO

Prva želja Real Madrida u ljetnom prelaznom roku je Žoze Murinjo. To više nije tajna.

Manuel Pelegrini nije uspio da sa skupim timom dođe do bar jednog trofeja, pa su na "Santjago Bernabeu" počeli da razmišljaju o novom treneru. Nije teško bilo zaključiti koje je idealno rješenje...

Priča se da je Murinjo za prelazak u Real postavio svoje uslove, ali oni, barem prema pisanju medija nisu najveća prepreka. To je obeštećenje, i to ono koje bi sam Portugalac morao da plati "nerazurima".

Prema pisanju španske "Marke", predsjednik Intera Masimo Morati i Žoze Murinjo, prilikom potpisivanja četvorogodišnjeg ugovora 2008. godine, dogovorili su se da ona strana koja odluči da prekine saradnju mora drugoj da inkasira 16 miliona evra.

Nema sumnje da bi, u slučaju da se tri strane dogovore oko transfera, za plaćanje pomenute sume bio zadužen isključivo Real, odnosno Florentino Perez. Mnogo toga zavisiće i od toga šta će Inter da uradi na preostala dva fronta - u borbi za Seriju A i Ligu šampiona.

U svakom slučaju Inter će profitirati. Ako Murinjo ostane i dalje će imati jak "vjetar u leđa" sa klupe, u suprotnom račun kluba će se dobro uvećati.

(MONDO - foto: AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC