• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Koševo ostaje prazno

FSBiH potvrdio kaznu za FK Sarajevo. Prvi put najveći derbi bh. fudbala između Sarajeva i Željezničara igraće se bez publike.

 Koševo ostaje prazno Izvor: MONDO

Apelaciona komisija Fudbalskog saveza BiH potvrdila je ranije izrečenu kaznu za FK Sarajevo od tri domaće utakmice bez prisustva publike, zbog nereda na utakmici sa Širokim Brijegom.

"Dugo smo razgovarali i na kraju smo donijeli odluku. Sarajevu ostaje kazna od tri tri utakmice igranja bez prisustva gledaoca. Pet članova Apelacione komisije glasalo je za potvrdu odluke koju je donijela Disciplinska komisija, dok je jedan bio suzdržan. Žao mi je što će se najveći bh. derbi igrati bez publike, no šta je tu je", izjavio je sarajevskim medijima predsjednik Apelacione komisije Mirko Škegro.

Odbacivanjem žalbe FK Sarajevo koje je tražilo smanjenje kazne potvrđeno je da će se po prvi put u istoriji derbi između Sarajeva i Željezničara igrati bez publike.

Sarajevski derbi moći će da gledaju samo službena lica i novinari, pošto je uprava kluba sa Koševa odbacila dogovor sa televizijom Hayat oko prenosa.

FK Sarajevo nema više pravo žalbe na odluku Apelacione komisije, a osim gradskog rivala, bez publike će dočekati i ekipu Borca u posljednjem kolu Premijer lige BiH.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC