• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mrđa: Nisam se tukao, to je laž

Napadač Vojvodine Dragan Mrđa demantovao je novinske napise da se potukao sa saigračem Giorgijem Merebašvilijem poslije poraza od Rada

 Mrđa: Nisam se tukao, to je laž Izvor: MONDO

U pisanoj izjavi dostavljenoj MONDU, Mrđa je istakao da se sa Merebašvilijem samo verbalno sporječkao zbog loše igre i poraza od "građevinara" (2:3) u 28. kolu Jelen Superlige i da nije bilo govora o fizičkom obračunu.

"Po završetku utakmice protiv Rada, na ulasku u svlačionicu moj saigrač Giorgi Merebašvili i ja, verbalno smo se sporječkali zbog loše igre i poraza što je sasvim normalna reakcija kod sportista. Sve se završilo na par rečenica, bez teških riječi, psovki, a o fizičkom obračunu nije bilo ni govora", naveo je Mrđa.

Informacije koje su se pojavile u sportskom štampi o njegovom navodnom sukobu sa Merebašvilijem, Mrđa je okarakterisao kao "notorne neistine i izmišljotine", koje plasiraju ljudi "koji ne žele dobro ni Vojvodini ni njemu kao sportisti i reprezentativcu Srbije".

"Ovim putem želim da naglasim da je i ovo vjerovatno dio orkestrirane kampanje protiv mog kluba i mene lično, a ko čita izmedju redova razumeće koji je razlog napada. Dragan Mrđa nije konfliktna ličnost i nikada pa ni sada se nije fizički sukobljavao sa saigračima, ni u Srbiji, ni u Rusiji, ni u Belgiji", naglasio je fudbaler Vojvodine.

"Sportski žurnal" je u broju od petka objavio da su se Mrđa i Merebašvili potukli, kao i izjavu trenera Milana Đuričića da se nisu potukli već samo sporječkali.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC