• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rajković: Pokazaću da Antić nije pogriješio

Mladi Srbin nakon teškog perioda uspio da osvoji titulu sa Tventeom, da proslavi Čelsijevu, a na sve to uslijedio je poziv Antića.

 Rajković: Pokazaću da Antić nije pogriješio Izvor: MONDO

Slobodan Rajković (21) je poslije Olimpijskih igara u Pekingu prošao kroz pravi mali pakao.

Kada se činilo da će karijera talentovanog defanzivca krenuti pravim smjerom uslijedila je suspenzija zbog incidenta na olimpijskom turniru. Nadovezala se i povreda leđa...

Međutim, sada je sve to prošlost, a finiš ove sezone Rajković će dugo pamtiti. Sve se dogodilo kao u nekom lijepom snu...

Osvojio je titulu sa Tventeom, njegov klub Čelsi upisao je takođe novu zvjezdicu, a kao "šlag" - našao se na širem spisku selektora "orlova" Radomira Antića za Mundijal u Južnoj Africi.

"Ovo je velika satisfakcija za sve što sam prošao i doživio", počeo je bivši fudbaler OFK Beograda.

"Nije mi bilo lako, ali su me povrede i nepravedna suspenzija ojačale. Postao sam ne samo bolji igrač već i snažnija ličnost. Možda neko odozgo gleda sve, bilo mi je prvo što sam pomislio poslije saznanja da sam među 30 'orlova'. A, eventualni odlazak na Mundijal bio bi vrhunac", kaže u razgovoru za "Novosti" Slobodan Rajković.

"Nisam očekivao da ću poslije svega što mi se dešavalo od starta ove sezone doživjeti ovako divan finiš", dodao je srpski fudbaler.

Rajković je svjestan da, poslije šanse koju mu je ukazao selektor Antić, sada ostaje na njemu da se dokaže.

"Nisam radio do sada s Antićem i zato imam veliku želju da mu pokažem kako je njegova procjena bila dobra. Potpuno sam spreman, igrao sam dovoljno ovog proljeća da imam i kontinuitet, a da s druge strane ne budem umoran. Dolazim u Beograd pun entuzijazma."

Rajković ima ugovor sa Čelsijem na još dvije godine, ali će najvjerovatnije ponovo na pozajmicu. Prethodne tri godine bio je u PSV i Tventeu.

"Kako sada stvari stoje, opet ću na pozajmicu, mada može da se dogodi i da neki klub otkupi moj ugovor. Prelazni rok traje do 1. septembra", zaključio je Rajković.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC