• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bufon: Odluka protiv Intera

Autori mondo.ba Autori Anadolija

Golman i kapiten Juventusa istakao je kako je sutrašnja utakmica s Interom u Milanu presudna za njegov klub u borbi za sedmu uzastopnu titulu šampiona Italije.

Đanluiđi Bufon (41), golman i kapiten Juventusa, istakao je kako je sutrašnja utakmica s Interom u Milanu presudna za njegov klub u borbi za sedmu uzastopnu titulu šampiona Italije.

"Utakmica protiv Intera je odlučujuća. Međutim, biće to i utakmica s Bolonjom, Romom i Veronom. Ne treba zaboraviti da igramo i finale Kupa Italije protiv Milana. U igri smo za duplu krunu", rekao je Bufon, te demantujući da je bilo sukoba u svlačionici Juventusa, dodao:

"Izgubili smo pet bodova u posljednjim mečevima i zakomplikovali stvari. Ipak, i dalje smo prvi s bodom prednosti u odnosu na Napoli. Prednost moramo sačuvati, jer je to naša obaveza", poručio je iskusni čuvar mreže.

Poslije 34. odigrana kola u Seriji A Juventus je prvi na tabeli s 85 bodova, dok je Napoli sakupio 84. Roma i Lacio imaju po 67, Inter bod manje, te će se ta tri tima boriti za još dva mjesta koja vode u Ligu šampiona naredne sezone.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC