• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JSL: "Šestica" na krunisanju Partizana

Kapiten Mladen Krstajić podigao pehare namijenjene šampionu, a onda je u svečarskoj atmosferi Partizan savladao Mladi radnik - 6:0 (3:0).

 JSL: "Šestica" na krunisanju Partizana Izvor: MONDO

Partizan je 22. titulu prvaka, treću uzastopnu, obezbijedio u četvrtak pobjedom nad OFK Beogradom (i porazom Zvezde od BSK-a), a svečana ceremonija dodjele pehara upriličena je uoči utakmice posljednjeg kola Jelen Superlige protiv Mladog radnika, u nedelju uveče u Humskoj.

POGLEDAJTE FOTOGALERIJU!

Crno-bijeli su prodefilovali do bine na kojoj je kapitenu Mladenu Krstajiću pehar FSS uručio potpredsjednik Dragan Đorđević, dok je pehar Zajednice superligaša dodijelio direktor marketinga Apatinske pivare, Slobodan Cvetković.

Igračima i članovima stručnog štaba medalje su uručili predstavnici Zajednice superligaša, generalni sekretar Miodrag Žuća Janković i predsjednik Branimir Babarogić, koji je kao kadar Crvene zvezde dobio zvižduke od navijača Partizana.

I dok su igrači sa navijačima pjevali poznatu pjesmu: "Da volim crno-bijele", trener Aleksandar Stanojević je poručio:

"Kako mogu da se osjećam... Ja sam dijete Partizana. Klub je živio za ovu titulu. Goran Stevanović je započeo posao, a ja ga dovršio. Uz dvije pobjede nad Zvezdom i dosta dobrih igara, zaključujemo uspješnu sezonu", izjavio je pred kamerama RTS-a mladi trener, koji je ekipu preuzeo sedam kola prije kraja.

Već poslije utakmice sa Mladim radnikom posvetiće se narednim planovima - kako se domoći Lige šampiona.

"Ja sam ambiciozan čovjek i vjerujem u čuda. Volio bih da zadržimo igrače, da dovedemo trojicu-četvoricu pojačanja, pojačamo agresivnost i ubrzamo igru... Sve je moguće", dodao je Stanojević.



Svečarska atmosfera je potrajala i tokom 90 minuta utakmice između šampiona i "fenjeraša".

Crno-bijeli su bili razigrani i proslavu uveličali sa šest pogodaka, od kojih su tri bila djelo Lamina Dijare. Senegalac se tako izjednačio sa Kleom na vrhu klupske liste strijelaca, sa po 14 prvenstvenih golova.

Dijara je golove postigao u 19, 30. i 83. minutu, Saša Ilić je bio precizan u 27, Aleksandar Davidov u 77, a Marko Lomić u 87.

Partizan je igrao sastavu: M. Božović - Knežević, M. Jovanović, Krstajić (Kamberović), Lomić - B. Jovanović, Moreira, Ilić (Davidov), Tomić (Brašanac) - Mijić, Dijara.

Slavlje je nastavljeno i poslije 90 minuta na terenu.

Poslije posljednjeg sudijskog zvižduka, kojim je označen kraj sezone u Jelen Superligi, navijači su se sjurili na teren po starom običaju. Skinuli su fudbalere do "gole kože" uzimajući za uspomenu dresove, šortsve, štucne, čak i kopačke.

Tako razgolićeni crno-beli su se popeli na binu u podnožju južne tribine na kojoj su im se pridružili košarkaši i vaterpolisti Partizana, učesnici nedavnih fajnal-forova. Zajedno su sa navijačima pevali dok je iznad njih "pucao" vatromet.

(MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC