• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Inter gurnuo “zebre” ka ponoru

Autor mondo.ba

“Neroazuri” demolirali Udineze u gostima. Ekipa Igora Tudora sve bliže zoni ispadanja, Inter se i dalje nada Ligi šampiona.

Fudbaleri Intera učinili su sve što je do njih i sada će čekati kiks Rome i Lacija kako bi se eventualno ugurali među putnike u Ligu šampiona.

Inter je u nedjelju u matine terminu sa ubjedljivih 4:0 savladao Udineze i prišao Rimljanima na bod zaostatka, s tim da će Roma i Lacio svoje utakmice 36. kola Serije A odigrati nešto kasnije.

Pred početak utakmice u Udinama trener Intera Lučijano Spaleti našao se u problemu pošto je umjesto povrijeđenog Mirande iznenada među startnih jedanaest morao Andrea Ranokija.

Ne samo da ovo nije omelo klub iz Milana, već je upravo zahvaljujući ovoj izmjeni Inter stigao do ranog vođstva. Brozović je u 12. minutu izveo korner a Ranokija je skočio na prvoj stativi i poslao loptu u mrežu za 1:0.

Udineze - Inter 0-1
Izvor: YouTube

Fantastično prvo poluvrijeme odigrao je Inter, iako je odličnu igru krunisao novim pogocima tek u 44. minutu i sudijskoj nadoknadi prvog dijela.

Redale su se prilike pred golom Bizarija, koji je imao pune ruke posla, a u dva navrata Danilo je sa gol-linije izbacivao loptu, oba puta poslije pokušaja Perišića.

Samo jednu pravu priliku imao je Udineze za izjednačenje, međutim, Handanović je sjajnom intervencijom nogom odbranio šut Lazanje u stopostotnoj prilici u 36. minutu.

A onda je Inter konačno sve “naplatio”.

Ikardi se u 44. minutu odlično zagradio na sredini terena i proslijedio loptu do Rafinje koji je nakon solo prodora poslao loptu u bliži ugao Bizarijevog gola.

Praktično isto mjesto pogodio je Ikardi dvije minute kasnije za 3:0.

Sudbinu “zebra” zapečatio je Borha Valero u 71. minutu, kada je domaća ekipa već imala igrača manje, zbog isključenja Fofane.

Hrvatski stručnjak Igor Tudor debitovao je u prošlom kolu na klupi Udinezea remijem protiv Beneventa u gostima, a njegovo predstavljanje domaćoj publici u subotu prošlo je još gore.

Njegova ekipa porazom od Intera nastavila je crnu seriju od 14 mečeva bez trijumfa (12 poraza i dva remija) i sada je opasno blizu ispadanja iz Serije A.

Udineze ima samo tri boda više od Kjeva, prve ekipe koja je ispod “crte”, ali klub iz Verone ima i utakmicu manje.


SERIJA A - 36. KOLO:

Udineze - Inter 0:4 (0:3)

/Ranokija 12, Rafinja 44, Ikardi 45+1, Borha Valero 71/


Lacio - Atalanta (15.00)
SPAL - Benevento
Kjevo - Krotone
Đenova - Fiorentina
Napoli - Torino
Sasuolo - Sampdorija (18.00)
Kaljari - Roma (20.45)



Odigrano u subotu

Milan - Helas Verona 3:0 (2:0)
/Čalhanoglu 11, Kutrone 32, Abate 49/

Juventus - Bolonja 3:1 (0:1)
/De Majo 51, Kedira 63, Dibala 69 - Verdi 30 pen/

TABELA: Juventus (+1) 91, Napoli 84, Roma 70, Lacio 70, Inter (+1) 69, Milan (+1) 60, Atalanta 58, Sampdorija 54, Fiorentina 54, Torino 47, Đenova 41, Bolonja (+1) 39, Sasuolo 37, Udineze (+1) 34, Krotone 34, Kaljari 33, SPAL 32, Kjevo 31, Helas Verona (+1) 25, Benevento 18.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC