• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Letjelo perje" na Olimpijskom stadionu

Autor mondo.rs

U finišu utakmice Vest Hem - Mančester junajted umalo je izbila ozbiljna tuča igrača.

Vest Hem i Mančester junajted odigrali su neriješeno, 0:0, u poslednjoj zaostaloj utakmici pred 38. kolo Premijer lige, zakazano za nedjelju.

"Crveni đavoli" su ovim remijem obezbijedili drugo mjesto na tabeli, pošto sada imaju četiri boda više od Totenhema, dok je Vest Hem ranije prebrinuo sve brige oko opstanka u ligi, pa je protiv renomiranog rivala igrao samo za prestiž.

To ne znači da pred 57.000 gledalaca na Olimpijskom stadionu u Londonu nije bilo žestoke borbe. Naprotiv!

Oba tima su jurišala na pobjedu, Junajted je u pojedinim fazama utakmice dominirao i ukupno gledano stvorio mnogo više šansi, ali je inspirisan na golu "čekićara" bio Španac Adrijan, koji je kod udarca Luka Šoa u prvom poluvremenu imao i pomoć stative.

Pokušavali su Lingard, Mektominej, Sančez, Pogba, ali lopta nije pronašla put do mreže, dok je najkonkretniji u domaćem timu bio Marko Arnautović. Ipak, Vest Hem je uradio nedovoljno da spriječi 18. meč Davida De Hee bez primljenog gola u Premijer ligi 2017/18!

U finišu su, naizgled bez naročitog razloga, strasti proključale kao da je utakmica pitanje "života i smrti".

Prvo su se pokoškali Pol Pogba i Endi Kerol, a već u sljedećem minutu je sudija propustio da dosudi prekršaj Kujatea nad Pogbom, koji je odmah zatim iz osvete sapleo sa leđa kapitena domaćih Marka Nobla!

Iskusni fudbaler srednjeg reda zaletio se kao brzi voz ka Junajtedovom "mladom lavu", koji isprva nije želio da koristi ruke, ali je u njihovom kratkotrajnom duelu bilo svega i svačega... Na sreću, ne i ozbiljnih udaraca, pa je sudija Džonatan Mos nakon raščišćavanja gužve obojici pokazao po žuti karton.

Po završetku utakmice su se Nobl i Pogba zagrlili, mirno popričali i napustili teren "zakopanih sjekira".

TABELA UOČI POSLEDNJEG KOLA: Mančester siti 97, Mančester junajted 78, Totenhem 74, Liverpul 72, Čelsi 70, Arsenal 60, Barnli 54, Everton 49, Lester 47, Njukasl 41, Kristal Palas 41, Bornmut 41, Votford 41, Brajton 40, Vest Hem 39, Hadersfild 37, Sautempton 36, Svonsi 33, Vest Bromvič 31, Stouk 30.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC