• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda, ipak, proslavlja titulu 19. maja

Autor mondo.rs

Kako stvari stoje, duel posljednjeg kola Superlige između novog šampiona i Voždovca vraćen je sa četvrtka na subotu.

 Zvezda, ipak, proslavlja titulu 19. maja Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS Iako još nema zvanične potvrde, duel Crvene zvezde i Voždovca u posljednjem kolu Superlige Srbije za sezonu 2017/18. vraćen je sa četvrtka na subotu, 19. maj (18 časova).

Na zahtjev crveno-bijelih da im se omogući da slave titulu neradnog dana, ova utakmica biće izdvojena od ostalih, bez obzira na praksu da se svi dueli poslednjeg kola igraju istovremeno.

Takva odluka donesena je zbog činjenice da ishod ovog meča neće uticati na konačano stanje na tabeli, pošto je Zvezda već obezbijedila titulu, a Voždovac ostao bez šanse da se plasira u kvalifikacije za Ligu Evrope.

Navijači Crvene zvezde u četvrtak su duž zidina kalemegdanske tvrđave razvili crveno-bijele zastave i pozvali druge pristalice kluba da 19. maja dođu na šampionsko slavlje koje će početi na stadionu Rajko Mitić, a potom biti nastavljeno šetnjom beogradskim ulicama.

Kompletno posljednje kolo Superlige prvobitno je pomjereno sa subote na četvrtak zbog Fajnal fora Evrolige koji će se održati u Beogradu 18. i 20. maja. U dugovoru sa MUP Srbije, rukovodstvo Superlige odlučilo se na promjenu termina kako bi bili spriječeni eventualni incidenti jer se očekuje dolazak u Beograd navijača CSKA Moskve, Fenerbahčea, Žalgirisa i Real Madrida, međutim, za subotu svakako nisu bile planirane košarkaške utakmice, što ide u prilog crveno-bijelima.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC