• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vojvodina opet traži trenera!

Tek što je završeno prvenstvo Srbije, u kojoj je Vojvodina podbacila, otišao je i trener prvog tima Milan Đuričić-Đumi!

 Vojvodina opet traži trenera! Izvor: MONDO

Na sajtu kluba saopšteno je da je Đuričić podnio neopozivu ostavku, a da će Upravni odbor u narednih nekoliko dana zasjedati i donijeti odluku o njegovom nasljedniku.

Vojvodina je u sezoni 2009/10. promijenila trojicu trenera, tačnije četvoricu. Počeo je Dragoslav Stepanović, naslijedio ga je Branko Sosa Babić, a dok Đuričić nije imenovan za šefa stručnog štaba, prvi tim je na jednoj utakmici vodio pomoćni trener Zlatibor Zagorčić.

Đuričić je preuzeo prvi tim poslije 17. kola, kada je Vojvodina bila četvrta na tabeli. On je bio šef stručnog štaba tačno 70 dana, a osim jedne pobjede i jednog poraza u Kup takmičenju (3:1 protiv Partizana i 0:3 od C.zvezde), u prvenstvu je predvodio tim na 13 utakmica i ostvario skor od po pet pobjeda i poraza i tri neriješena ishoda, a u tom periodu, ostvarena je gol razlika 26:15.

Vojvodina je uspjela da se domogne finala Kupa Srbije u kojem je ubjedljivo poražena od Crvene zvezde (0:3), a u prvenstvu je potpuno podbacila - tek peto mjesto sa 45 bodova, odnosno 23 manje od Partizana!

Evropske utakmice u narednoj sezoni neće biti igrane na "Karađorđu".

Ko će biti trener Vojvodine za sada nije poznato, ali se u javnosti pominju razna imena - Radovan Ćurčić (koji je to demantovao), Đoko Hadžijevski, Dejan Vukičević (nekadašnji fudbaler Partizana i trener Zete)...

Bitne izmjene pretrpiće i sastav tima. Već su otišli Brazilac Marsel Pleč (oprobaće se u Kataru), mladi napadač iz Gane Sadik Adams, na izlaznim vratima su napadači Dragan Mrđa, Dušan Tadić...

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC