• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Baka: Dobro smo prošli!

Autor mondo.ba

"Ono što nas je krasilo u čitavom prvenstvu, a to su karakter, volja i želja, danas su potpuno izostali i rezultat je takav kakav jeste. Na kraju smo i dobro prošli što nismo pretrpili veći poraz", rekao je Blaž Slišković.

 Baka: Dobro smo prošli! Izvor: MONDO/Samir Cacan

Blaž Slišković je bio veoma ljut na svoje izabranike nakon blamaže na Koševu protiv Sarajeva (4:1).

Igrači Zrinjskog, koji su već osigurali treću vezanu titulu u Premijer ligi BiH, su nešto opuštenije ušli u meč i na poluvremenu imali zaostatak od tri gola, a to im popularni Baka nije "prećutio".

"Odmorili smo neke igrače. Nisam zadovoljan odnosom igrača prema dresu i grbu koji nose, to sam im rekao na poluvremenu. Ne mogu se ovako ponašati samo zato što utakmica nije od tolikog značaja u ovom trenutku. Sramotiti dres i igrati na onakav način prvih 45 minuta ne priliči nogometašima Zrinjskog. Ono što nas je krasilo u čitavom prvenstvu, a to su karakter, volja i želja, danas su potpuno izostali i rezultat je takav kakav jeste. Na kraju smo i dobro prošli što nismo pretrpili veći poraz", rekao je Slišković.

S druge strane, Husref Musemić bio je zadovoljan igrom koju su prikazali njegovi igrači.

"Kada sam govorio da su tereni loši, govorili su da ja tražim izgovore, ali očigledno je da u pravim uslovima možemo pokazati nešto. Najbitnije je da smo stigli do tri boda, odigrali smo kvalitetno prvo poluvrijeme, a kao što sam rekao neki dan, očekivao sam puno golova. Mislim da su ljudi pored malih ekrana i koji su bili na stadionu imali šta da vide", rekao je Musemić, a potom se osvrnuo na predstojeći gradski derbi protiv Željezničara na "Grbavici":

"Derbi nosi svoju težinu i važnost, bez obzira koliko on može uticati na našu borbu za treće mjesto. Sigurno je da ćemo se maksimalno spremiti i pokušati odigrati približno na nivou kao danas", završio je trener Sarajeva.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC