• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Antić: Radomir je spreman na sve

Selektor reprezentacije Srbije nakon povrede kapitena Njemačke Mihaela Balaka kaže se njegov tim prevashodno bavi sobom.

 Antić: Radomir je spreman na sve Izvor: MONDO

"Balak je kapiten Njemačke i mnogo više od jednog igrača na terenu, ali ne bih ulazio u detalje, jer se bavimo sobom i svojim zadacima. Svi smo, na kraju krajeva, imali sličnih nedaća u minulom periodu. Njemačka je samo jedna u nizu selekcija", izjavio je Antić za "Sport" i dodao:

"Zato je Radomir Antić uvijek realan i spreman da se postavi u svakoj situaciji. Imamo dobar tim, radujemo se i preživljavamo sve zajedno, kao recimo ženidbu Nenada Milijaša i Antonija Rukavine. Znamo šta nam je činiti kada je dobro i kada nije. To je put koji moramo da slijedimo. To je put koji smo sami trasirali".

Za razliku od mnogih koji tvrde da je Njemačka izgubila idejnog vođu na terenu, Radomir Antić nije saglasan sa takvim mišljenjem i tvrdi da će rival "orlova" u Grupi D na Svjetskom prvenstvu, uspjeti da anulira izostanak prve zvijezde tima.

"Gledao sam meč Njemačke i Malte, mogu da vam kažem da ta selekcija ima dosta rješenja. Ne treba zaboraviti i da je Balak imao vrlo specifičnu priču sa Levom, jer je znao da vrlo često kritikuje način igre koji selektor forsira. Sve to nosi neku težinu, a što se Nijemaca tiče – oni su izuzetno kompaktna ekipa, koja zna šta hoće i koja će sigurno naći rješenje za izostanak najveće zvijezde ".

Fudbalska reprezentacija Srbije okuplja se u ponedeljak i počinje pripreme za Svjetsko prvenstvo u Južnoafričkoj republici. Prije toga selektor Radomir Antić će u Madridu na Santjago Bernabeu gledati finale Lige šampiona i navijati za kapitena "orlova" i fudbalera Intera Dejana Stankovića.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC