• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Raća Petrović skup za Sporting, u redu drugi

Reprezentativac Srbije Radosav Petrović, za sada, daleko od Sportinga, ali Portugalci ne odustaju. Žele ga i PSŽ, PSV...

 Raća Petrović skup za Sporting, u redu drugi Izvor: MONDO

Predstavnici Sportinga vraćaju se iz Beograda (za sada) neobavljenog posla i pokušaja kupovine veziste Partizana Radosava Petrovića.

Prema saznanjima "Večernjih novosti", Portugalci su davali tri miliona evra za Petrovića, ali Partizan nije želio da ide ispod 3,5 miliona. Predstavnici Sportinga su poručili da nisu još odustali...

Ipak, lisabonski klub nije jedini koji se interesuje za srpskog reprezentativca. Od ranije je poznato da ga želi Pari-Sen Žermen, ali i PSV iz Ajndhovena, nekoliko njemačkih i španskih klubova.

"Veliko je interesovanje za našeg reprezentativca, očekujemo još ponuda, pa ako neka bude prava...", izjavio je predsjednik Partizana Dragan Đurić.

Petrovićev menadžer Jovica Radonjić samo je potvrdio da je posao sa Sportingom u "minus fazi", odnosno da nije blizu dogovora.

"Naša želja je bila da probamo da transfer Petrovića završimo prije polaska na Mundijal, da bi on u Južnoj Africi bio mirne glave. Ponuda Sportinga nije jedina, imamo još dve jako dobre", rekao je Radonjić "Večernjim novostima".

Pitanje je da li će ostali zainteresovani klubovi, a pre svih PSŽ i PSV moći da odgovore na cijenu koju je klub iz Humske odredio za Petrovića. Francuzi nude dva miliona, što je još manje od ponude Sportinga.

Francuski mediji hvale Petrovića, za koga navode da je drugi Srbin koji je interesantan "prinčevima", jer žele da iz Valensijena dovedu i iskusnog štopera Milana Biševca.

Prema ocjeni medija u Francuskoj, Petrović bi svojom visinom i tehnikom bio značajno osvježenje za srednji red Pari Sen-Žermena, a mogao bi da bude i solucija na mjestu štopera.

Osim Petrovića, pred izlaznim vratima Humske su i Lamin Dijara, Moreira...Tim prije što se u Partizanu najavljuje revidiranje ugovora (čitaj: "kresanje" plata), a pitanje je da li će mnogi igrači pristati na to.

Potpredsjednik Partizana Mile Jovičić u intervjuu "Sportu" rekao je da će godišnji budžet kluba biti smanjen sa 12 na osam miliona evra.

"U Partizanu više ne mogu da opstanu neprihvatljivi ugovori vrijedni 300.000 - 400.000 evra na godišnjem nivou. U budućnosti moramo više pažnje da posvetimo igračima iz sopstvene škole", rekao je Jovičić.

On tvrdi i da neće biti rasprodaje tima.

"Partizan je ozbiljna priča! U Partizan se nikada nije 'lako' dolazilo i iz njega se nikada nije 'lako' odlazilo. Otići će oni igrači koji treba da odu, a doći će oni koji treba da dođu", rekao je Jovičić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC