• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tragičar Lulić: LŠ izgubljena još ranije

Autor mondo.ba

Bh. internacionalac u šokantnom porazu Lacija zaradio isključenje i svoj tim ostavio na cjedilu, što je Inter znalački iskoristio i ostvario trijumf vrijedan plasmana u Ligu šampiona.

Senad Lulić nije dočekao kraj meča od ogromne važnosti, u kojem je njegov Lacio doživio šokantan domaći poraz od Intera (2:3), koji je "nebesko-plave" ostavio bez Lige šampiona.

Bh. internacionalac, zbog drugog žutog kartona u 79. minutu, ostavio je svoje saigrače na cjedilu u finišu susreta, što su "nerazuri" samo dva minuta kasnije kaznili i preko Matijasa Vesina stigli do pobjede koja ih je vinula na četvrtu poziciju.

Kapiten Lacija bio je utučen nakon ovog poraza, ali je istakao da je njegov tim još ranije ispustio Ligu šampiona.

Podsjetimo, tim Simonea Inzagija u pretprošlom kolu odigrao je samo 2:2 sa Krotoneom, ekipom koja je juče ispala iz Serije A. Da je slavio u tom meču, već tada bi obezbijedio učešće u evropskoj eliti.

Ovako, direktan obračun sa Interom odlučio je ko će u Ligi šampiona. Lacio je vodio 2:1 do 78. minuta, nakon čega se sve preokrenulo za samo 180 sekundi.

"Na stranu sinoćnji meč, može se reći da smo imali uspješnu sezonu. Ligu šampiona nismo izgubili sinoć. Imam osjećaj da smo to učinili dva, tri kola ranije. Morali smo osigurati četvrto mjesto kada smo imali priliku za to", rekao je utučeni Lulić.

Lacio je jedno vrijeme bio i na trećem mjestu, ali je sve prokockao u posljednja tri meča sezone, na kojima je od mogućih devet, osvojio samo dva boda.

"Ogromno razočaranje. Nažalost, nismo uspjeli da sezonu privedemo kraju na visokom nivou. U grupi smo ekipa koje su najbolje u Italiji, takođe i u Evropi, tako da na tim pozitivnim stvarima moramo graditi naš optimizam i biti još bolji naredne sezone", naglasio je nekadašnji reprezentativac BiH.

Stefan De Fraj neslavno se oprostio od Lacija. Skrivio je jedanaesterac, nakon kojeg je Mauro Ikardi izjednačio na 2:2. Defanzivac Rimljana tako je "pogurao" klub u kojem će igrati od naredne sezone, s obzirom da je već dogovorio saradnju sa Interom.

Mnogi su smatrali da Holanđanin nije ni trebalo da igra u ovako važnom susretu, ali…

"Mnogo se pričalo o tome. Sjajno je odigrao i bio primjer svima. Bio je veoma razočaran greškom koja je prethodila penalu, ali borio se s nama do samog kraja. Želim mu sve najbolje u Interu", poručio je Lulić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC