• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tumbaković: BiH je bila kvalitetnija

Autori mondo.ba Autori Anadolija

Selektor Crne Gore pohvalio je korektnu atmosferu na tribinama stadiona ”Bilino polje” u Zenici, što je rijetkost u duelima reprezentacija država nastalih raspadom bivše SFR Jugoslavije.

Odigrana je jedna prijateljska, svečarska utakmica, rekao je Ljubiša Tumbaković, selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore koja je večeras u Zenici u prijateljskoj utakmici remizirala sa Bosnom i Hercegovinom, rezultatom 0:0.

”Cijeli tok utakmice reprezentacija BiH bila je angažovanija i kvalitetnija. Više su željeli. Mi smo postavili igru tako da bez jedne grupe naših igrača nismo više ni mogli očekivati. Odigrana je korektna i fer utakmica. Borili smo se i zadovoljni smo rezultatom obzirom na petoricu debitanata”, istakao je Tumbaković.

Selektor Crne Gore pohvalio je korektnu atmosferu na tribinama stadiona ”Bilino polje” u Zenici, što je rijetkost u duelima reprezentacija država nastalih raspadom bivše SFR Jugoslavije.

”Bila je fantastična atmosfera. Od početka sam bio pozitivno iznenađen kada smo izašli na teren. Domaći navijači su nam aplaudirali. Sve je bilo sjajno od našeg dolaska ovdje. Ovo je početak saradnje i vjerujem da ćemo uskoro igrati prijateljsku utakmicu gdje ćemo mi biti domaćini", zaključio je Tumbaković.

Fatos Bećiraj je bio zadovoljan rezultatom nakon meča, ali ne i igrom.

"Naša selekcija ima potencijala, pet igrača je danas debitovalo. U posljednje vrijeme igramo dosta dobro u odbrani, a danas je ovoj selekciji nedostajalo deset igrača. Imamo tešku grupu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo i nadam se da ćemo moći napraviti nešto", rekao je kapiten "sokolova" nakon meča.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC