• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Katar želi Zidana - plata 50 miliona!

Autori mondo.ba Autori Anadolija

Zinedin Zidan je u četvrtak šokirao sve u Real Madridu, ali i Evropi, kada je saopštio da je odlučio da napusti klupu “kraljevskog kluba“, samo nekoliko dana nakon što je po treći put zaredom osvojio Ligu šampiona.

Prema pisanju španskih i engleskih medija, francuski trener Zinedin Zidan dobio je nevjerovatnu ponudu od Fudbalskog saveza Katara.

Navodno, domaćin Svjetskog prvenstva 2022. godine, ponudio je Francuzu četverogodišnji ugovor uz zaradu od 50 miliona evra godišnje.

Zidan je u četvrtak šokirao sve u Real Madridu, ali i Evropi, kada je saopštio da je odlučio da napusti klupu “kraljevskog kluba“, samo nekoliko dana nakon što je po treći put zaredom osvojio Ligu šampiona.

Mnogi su se pitali koji su razlozi za takvu Zidaneovu odluku, ali i gdje će nastaviti uspješnu trenersku karijeru. Možda su mediji već dali odgovor, jer ponuđena plata od skoro 140.000 evra dnevno i to četiri naredne godine previše je dobra da bi je neko odbio.

U medijskim izvještajima navodi se da je informaciju o ponudi katarskog saveza na Twitteru otkrio ugledni egipatski biznismen Nagib Saviris.

Katar će za četiri godine na domaćem terenu po prvi put u istoriji nastupiti na Svjetskom prvenstvu u fudbalu. Reprezentacija male zaljevske zemlje trenutno je na 101. mjestu FIFA-ine rang liste.

Zidan je na klupu Real Madrida sjeo u januaru 2016. godine, nakon što je Rafael Benitez dobio otkaz. Od tada je osvojio tri naslova šampiona Evrope, po dva puta je slavio na FIFA svjetskom klupskom prvenstvu i u Superkupu Evrope. Tome je dodao jednu titulu nacionalnog šampiona i pehar Superkupa Španije.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC