• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rade Krunić u Atalanti?

Autori mondo.ba Autori Anadolija

Za klub iz Bergama problem predstavlja visoko obeštećenje koje je šampion Serije B odredio za veznog fudbalera, a ono iznosi osam miliona evra.

Italijanski mediji javljaju da Atalanta želi dovesti povremenog bh. fudbalskog reprezentativca Radeta Krunića, koji iza sebe ima sjajnu sezonu dresu Empolija s kojim je izborio plasman u Seriju A.

Međutim, za klub iz Bergama problem predstavlja visoko obeštećenje koje je šampion Serije B odredio za veznog fudbalera, a ono iznosi osam miliona evra.

Ipak, s obzirom na prošlosezonski učinak 24-godišnjeg Krunića od pet golova i deset asistencija u 36 prvenstvenih utakmica visoko obeštećenje ne treba čuditi.

Mediji tvrde da Atalanta, koja je proteklu sezonu okončala na sedmom mjestu u Seriji A, neće lako odustati od bh. fudbalera, jer je ga vide kao zamjenu za Brajana Kristantea, koji je u petak prešao u Romu.

Krunić je karijeru počeo u Sutjesci iz rodne Foče. Zatim je igrao za Donji Srem iz kojeg 2014. godine prelazi u Veronu. Otišao je u Donji Srem na polugodišnju pozajmicu, da bi se 2015. godine vratio u Srbiju, odnosno potpisao za Borac iz Čačka.

Ali, sudbina je htjela da ponovo ode u Italiju, ali ovoga puta u Empoli u kojem se afirmisao, te u oktobru 2017. potpisao novi ugovor koji važi do juna 2021. godine. Za seniorsku reprezentaciju BiH do sada je odigrao tri utakmice.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

ui

BRAVO KRUNICU.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC