• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vučelić igračima: Igrajte kao da ste na frontu!

Autor mondo.rs

Predsednik FK Partizan Milorad Vučelić održao govor igračima na okupljanju pred početak priprema za novu sezonu. Pročitajte šta im je sve rekao!

 Milorad Vučelić igračima: Igrajte kao da ste na frontu! Izvor: MONDO

Okupljanja igrača pred početak nove sezone uvek su identična. Ljudi iz klubova održe prigodne pozdravne reči, uz pruke da fudbalere čeka rad, znoj... Ponekad se igračima jasno postavljaju ciljevi, kao što je to bilo danas u "Zemunelu", gde je Miroslav Đukić okupio fudbalere Partizana pred start priprema za sezonu 2018/19.

Ali, "reflektore" je na sebe privukao Milorad Vučelić, prvi čovek Fudbalskog kluba i Jugoslovenskog sportskog društva Partizan.

Vučelić je igračima održao govor u kojem im je objasnio šta znači biti igrač Partizana i da od njih očekuje borbu, borbu, borbu i da im umor neće biti nikada opravdanje, niti opcija.

Milorad Vučelić koji je fudbalerima poručio da zaborave na umor i objasnio im šta znači biti igrač Partizana":

"Dragi momci, vi koji ste dugo u Partizanu i vi koji ste tek došli, želi da vam kažem šta je igrač Partizan. On pre svega voli Partizan. Nosi dres tima sa ogromnom, časnom i tradicijom prepuom trofeja. Ona je toliko moćna i jaka da kad vi budete igrali po meri svojih sposobnosti sama donosi pobede. Vi morate da ovaj dres nosite kao oni pre vas. Dres jeste težak, ali stručni štab je tu da vam pomogne da vam bude lakši. Budite svesni da većina igrača nikad nije igrala za moćniji klub od Partizana. Tradicija je naša toliko velika, moćna i impresivno...".

Rekao im je šta od njih očekuje i šta im neće uzimati kao opravdanje:

"Treba da igrate kao da ste na frontu. To znači borbenost. Talenat, koji svi imate nije dovoljan. U Partizanu mora da se da sve od sebe. U svakoj utakmici koju igrate. Tražim od vas da ne pokazujete umor i da u svojim komentarima ne priznajete umor. Pripreme služe da steknete snagu i da igrate punom snagom. Pred vama su tri duga i teška takmičenja. Ne pomišljajte na umor. Daroviti ste i volite ono što radite".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC