• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krstajić: Spremni! Sastav znam ja

Autor mondo.rs

Selektor Srbije Mladen Krstajić poručuje da je atmosfera u ekipi odlična pred prvu utakmicu na Mundijalu, koja je bitna kao i ostale dvije u grupi. "Bilo bi neozbiljno da izdiktiram tim u ovom momentu, ali je manje-više to poznato"

 Mladen-Krstajic-o-prvom-mecu-na-SP-Srbija-Kostarika Izvor: MN PRESS

Mladen Krstajić kaže da spava mirno i da kao i njegova ekipa u dobroj atmosferi dočekuje početak Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Selektor Srbije rekao je da je tim spreman za prvi meč sa Kostarikom, u nedjelju od 14 časova, koji je podjednako važan kao i preostala dva u grupi, protiv Švajcarske i Brazila.

"Utakmica je bitna, kao i sljedeće dvije. Ne dijelimo ih na važne, manje važne ili nevažne. Sve tri utakmice su bitne. Pokušaćemo kroz dobru igru da se domognemo prolaska. Poštujemo sve tri ekipe bez obzira na to ko ima veći kvalitet. Momci su spremni, željni da pokažu kvalitet. Imamo protivnika koji je za poštovanje, ali imamo svoj kvalitet", rekao je Krstajić na konferenciji za novinare u Samari.

Kolarov: Najteži mogući meč, ali znamo ko smo


Krstajić nije želio da otkrije sastav za duel sa Kostarikom.

"Možda vi bolje znate sastav nego ja. Bilo bi neozbiljno da diktiram sastav u ovom momentu, ali je manje-više to poznato. Znam već četiri, pet dana tim koji ću izvesti protiv Kostarike".

Selektor je napomenuo da je reprezentacija imala dobar uvod za Mundijal, da je dobro trenirala, odradila testove…

"Možemo da budemo zadovoljni atmosferom i radom. Nije lako kada igrači poslije napornih sezona poslije kratke pauze krenu sa pripremama. Tu su i umor, situacija koja ih čeka na velikom takmičenju", kazao je Krstajić.

Iako će mu meč protiv Kostarike biti prvi zvaničan u trenerskoj karijeri, kaže da ne osjeća nikakav poseban pritisak ili euforiju i da ga dočekuje kao i prethodne četiri prijateljske utakmice na kojima je već vodio Srbiju.

"Ne odvajam prijateljske i zvanične utakmice. Isto nam je bilo kada smo igrali protiv Maroka, Nigerije, Čilea, Bolivije... Što se tiče mene kao iskusnog ili neiskusnog, nemam taj problem jer radim sa veoma profesionalnim momcima. Savjest mi je čista. Maksimalno odgovorno, angažovano. Čast mi je što ću biti na klupi baš na Svjetskom prvenstvu. Spavao sam mirno i spavaću, budite sigurni. Ekipa je, zaista, odlično odradila pripreme. Atmosfera je odlična, momci su koncentrisani", rekao je Krstajić.

Meč Srbija - Kostarika na programu je u nedjelju od 14 časova u Samari.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC