• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dalić bez brige, dobio ili izgubio - ostaje

Autor mondo.rs

Hrvatski nogometni savez odlučio je da produži ugovor sa selektorom Zlatkom Dalićem bez obzira na to kakav rezultat ostvare na Mundijalu u Rusiji

Hrvatski fudbaleri spremaju se za meč četvrtfinala Svetskog prvenstva protiv Rusije u subotu. Hrvatski nogometni savez je bez obzira na ishod tog meča doneo važnu odluku.

Zlatko Dalić ostaće na klupi Hrvatske u naredne četiri godine.

Hrvatski mediji prenose da su čelnici HNS složni da je selektor za kratko vreme provedeno uz nacionalni tim uspeo da napravi dobru atmosferu, što je rezultiralo već sada velikim uspehom u Rusiji, pa su odlučili da bez obzira koliko daleko doguraju na Mundijalu produže sa njim saradnju.

Iako informacija nije potvrđena, Daliću bi po povratku sa Mundijala trebalo da bude ponuđen novi ugovor, do 2022. godine, odnosno spremni su da vodi Hrvatsku i na narednom SP u Kataru.

Predvođeni Dalićem Hrvati su plasmanom u četvrtfinale napravili najveći reprezentativni uspeh još od 1998. godine, kada su na SP u Francuskoj bili treći.

Njegov sadašnji ugovor važi do završetka EURO 2020, uz zaradu od 480.000 evra godišnje.

Zlatko Dalić preuzeo je "kockaste" početkom oktobra prošle godine, u veoma nezgodnom trenutku kada je otpušten Ante Čačić. On je predvodio ekipu do pobede nad Ukrajinom (2:0) i baraža, u kojem su nadigrali Grčku (4:1, 0:0) i peti put izborili plasman na svetski šampionat.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC