• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tandem Torina: Ljajić - Lukić

Autor mondo.rs

Mladi reprezentativac Srbije Saša Lukić karijeru će nastaviti u Torinu koji je u pregovorima ipak dobio bitku sa španskim Levanteom. Potpisao petogodišnji ugovor.

 Tandem Torina: Ljajić - Lukić Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Saša Lukić se vraća u Seriju A!

Lukić je 2016. godine iz Partizana stigao u Torino, a prošle sezone je sa velikim uspehom igrao u redovima Levantea. Kao pozajmljeni igrač "bikova" dao je ogroman doprinos opstanku u Primeri.

Srpski internacionalac posebno se istakao u drugom delu sezone, odigrao je ukupno 18 utakmica i bio asistent kod golova u delima sa Barselonom i Realom. Uz to je proglašen igračem utakmice u pobedi nad Seviljom 2:1, kojom je Levante praktično obezbedio opstanak.

Trener Levantea Pako Lopez bio je oduševljen igrama 21-godišnjeg veziste koji se obreo i na širem spisku selektora Mladena Krstajića pred početak priprema za Svetsko prvenstvo.

Torino i Levante su poslednjih nekoliko meseci bili u tihom ratu oko Lukića koji je na kraju ipak potpisao petogodišnji ugovor sa Torinom.

"Zadovoljan sam dogovorenim uslovima i učiniću sve da tim ostvari što bolje rezultate. Mislim da sam u proteklih godinu dana mnogo napredovao, dodatno sazreo i nadam se da ću biti u prilici da sve to pokažem na terenima Serije A", izjavio je Lukić.

On se zahvalio dosadašnjim saigračima i stručnom štabu Levantea.

"Želeo bih da se zahvalim ljudima u Levanteu na svemu, a posebno treneru Paku Lopezu koji je verovao u mene i ukazao mi veliko poverenje. Tim je krasila sjajna atmosfera, bili smo kao porodica i veoma mi je drago da je sezona uspešno završena. Iz Španije nosim iskustvo koje će mi biti dragoceno u nastavku karijere", poručio je Lukić.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC