• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sicilijanski derbi bez navijača Katanije

Subotnji sicilijanski derbi između Palerma i Katanije biće odigran bez navijača Katanije kojima je zabranjeno da dođu u Palermo.

 Sicilijanski derbi bez navijača Katanije  Izvor: MONDO

Nezavisno telo za borbu protiv huligana u Italiji (L'Osservatorio nazionale sulle manifestazione sportive) zbog bezbednosnih razloga zabranilo je navijačima Katanije ulazak na stadion La Favorita u Palermu, prenosi sportinglife.com.

Ova odluka doneta je nakon što je prošlog meseca navijač Parme Mateo Banjarezi pregažen od strane jednog Juventusovog trenera koji je vozio navijače “stare dame” iz periferije na utakmicu u Torino, ali i zbog tragedije na prošlogodišnjem derbiju.

U sukobima dve navijačke grupe pred utakmicu Katanija - Palermo prošle sezone poginuo je policajac Filipo Raciti, nakon čega je stadion Katanije suspendovan do kraja te sezone. Navijači Katanije i ove godine bili su u centru pažnje i opet zbog navijačkih incidenata.

Trojica navijača sicilijanskog kluba izbodena su u januaru ispred Olimpijskog stadiona u Rimu, nekoliko sati pred prvenstvenu utakmicu Roma - Katanija.

U navijačkom obračunu ispred Olimpika jedan navijač Katanije teško je povređen, a dvojica lakše, nakon čega su odmah prevezeni u bolnicu.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC