• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Za kraj prelaznog roka - SIN!

Autor mondo.rs

Fiorentina ipak neće tako lako popustiti...

Želson Martins, Rodri i Toma Lemar, a za kraj - poslastica!

Dijego "Čolo" Simeone označio je svog sina Đovanija Simeonea (23) za primarnu metu do kraja prelaznog roka, a prva ponuda u visini od 40 miliona evra već je odbijena, javio je španski list "AS".

Sigurno najveće pojačanje Atletika ove sezone jeste što su uspeli da ubede trenera i prvu zvezdu Grizmana da "ne mrdaju" sa "Vande", a jedan od razloga je i mnogo ulaganja.

"Jorgandžije" su u toku ovog prelaznog roka potrošile ravno 100 miliona evra, a po svemu sudeći oboriće i sopstveni rekord od 140 miliona potrošenih u sezoni 2015/16, s tim da su tada zaradili i više od te sume na prodaji igrača.

Jedino ostaje neizvesna sudbina Šime Vrsaljka koji nije zadovljan u Atletiku i blizu je Intera, mada je Simeone izjavio da bi voleo da ostane u klubu, dok se spekuliše i o selidbi Godina.

I bez transfera ovih fudbalera Atletiko Madrid sigurno ima dovoljno novca da uđe u "nadmetanje" za zvezdu Fiorentine koji je izričita želja Dijega Simeonea, a sigurno i da bi mladi Argentinac imao motiv više da se dokaže kod oca u klubu.


Za mladog napadača, koji je igrao i za Banfild, River Plejt i Đenovu, "Viola" traži oko 50 miliona evropskih novčanica pošto je prethodne godine briljirao u Seriji A.

U svojoj prvoj sezoni u dresu kluba iz Firence upisao je 14 golova i pet asistencija na 40 mečeva, a Dijego Simeone vidi Đovanija kao idealnu podršku Dijegu Kosti i Antoanu Grizmanu, pošto se, najverovatnije, rastaje sa Lusijanom Vijetom i Kevinom Gameirom.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC