• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Miha i Deki: Pustite Džaju na slobodu!

Peticiju Unije Roma Srbije da se Draganu Džajiću omogući odbrana sa slobode, između ostalih, potpisali Mihajlović, Stanković, Antić, Đukić...

 Miha i Deki: Pustite Džaju na slobodu!  Izvor: MONDO

Peticiju Unije Roma Srbije (URS) "Omogućimo legendi fudbala Draganu Džajiću da se brani sa slobode" potpisali su brojni istaknuti sportisti naše zemlje, saopštila je u utorak URS.

Kako je navedeno, među potpisnicima peticije su Siniša Mihajlović, Dejan Stanković, Radomir Antić, Bora Milutinović, Ilija Petković, Milorad Kosanović, Miroslav Đukić, Slobodan Krčmarević, Mitar Mrkela, Milan Živadinović, Milovan Đorić, Stanislav Karasi, Zoran Bingulac, Ratomir Dujković, Vladan Lukić, Dragan Okuka, Vukašin Višnjevac, Bora Cvetković, Saša Zorić i Zoran Avramović.

Predstavnici URS apeluju i na ostale istaknite sportiste i sportske radnike, umetnike i naučnike, kao i sve građane da se odazovu molbi te stranke i potpišu peticiju za odbranu Džajića, koga su nazvali "ikonom našeg sportskog života".

Istaknuto je, takođe, da ovom peticijom URS želi da da doprinos odbrani Džajićevog "dostojanstva i slobode", jer je, kako tvrde, "proslavio našu zemlju i decenijama unosio radost u naše domove."

"Dragan Džajić, njegova majka, supruga, ćerke, rodbina i prijatelji to zaslužuju i od nas s pravom očekuju", stoji u saopštenju URS.

(Tanjug/www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC