• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Navijačima Espanjola po tri godine zatvora!

Kažnjeni navijači su 16. oktobra 2004. godine lomili sedišta, sukobili se sa pripadnicima policije, izazvali jedan od najvećih nereda u Barseloni...

 Navijačima Espanjola po tri godine zatvora!  Izvor: MONDO

Sud u Barseloni kaznio je trojicu navijača španskog fudbalskog prvoligaša Espanjola sa po tri godine zatvora zbog izazivanja nereda pre tri i po godine na katalonskom derbiju protiv Barselone, prenela je u utorak španska agencija "Efe".

Navodi se da su sva trojica izgrednika - David Garsija Garsija, Antonio Sančes Teodoro i Raul Rubio Sančes - pripadnici ultradesničarske grupe navijača Espanjola, poznatoj po tradicionalno huliganskom ponašanju na utakmicama.

Kažnjeni navijači su 16. oktobra 2004. godine na stadionu "Monžuik", za vreme meča kojeg je Barselona dobila sa 2:0, lomili sedišta na tribinama i sukobili se sa pripadnicima policije, dok su kasnije predvodili grupu koja je izazvala jedan od najvećih huliganskih izgreda ikad u Barseloni.

Tom prilikom navijači Espanjola su lomili stakla na automobilima i na izlozima lokala, prouzrokujući saobraćajni kolaps na gradskim ulicama. Garsiji, Teodoru i Sančesu je, ujedno, zabranjeno da pet godina prisustvuju fudbalskim utakmicama.

(Tanjug/www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC