• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Promašaj Evertona od 30 miliona ide u Čempionšip

Autor mondo.rs

Povreda je učinila svoje, ali ni pre ni nakon nje - Bolasi u dresu Evertona nije bio ni blizu onog igrača koga su platili 30

Janik Bolasi (29) je stigao u Everton u leto 2016. godine nakon sjajne sezone u Kristal Palasu, u transferu vrednom 30 miliona evra, a uprkos vrtoglavoj ceni koju je tim sa "Gudisona" platio za njega - novi trener Marko Silva ne računa na njega.

Momak iz DR Konga će tokom ove sezone nositi dres Aston Vile u Čempionšipu gde će pokušati da se vrati u prepoznatljivu formu, saopštili su ovi klubovi.

Bolasi je kao igrač Evertona do sada postigao samo dva gola, ali ga je povreda ukrštenih ligamenata koštala fudbala gotovo godinu dana, pošto ga na terenu nije bilo od decembra 2016. do decembra 2017. godine...

Krilni fudbaler ni pre, a ni posle povrede, nije bio ni blizu nivoa igara iz Kristal Palasa, a u međuvremenu Everton je našao nova rešenja na njegovoj poziciji.

Marko Silva sada ima Rišarlisona, Volkota, Bernarda i Lukmana, a Bolasi nije uspeo da ga ubedi da zaslužuje mesto ni u rotaciji tokom pripremnog perioda, pa će Stivu Brusu pokušati da donese mesto u Premijer ligi.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC