• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac dočekuje "rudare": Neuspjeh sve osim pobjede

Autori mondo.ba Autori Bojan Jakovljević

Komšijski derbi sa Rudar Prijedorom "crveno-plavi" dočekuju u dobrom raspoloženju, sa željom da upišu nova tri domaća boda.

 Borac Rudar Prijedor 4. kolo Prva liga RS Darko Vojvodić Neuspjeh sve osim pobjede Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Banjalučki Borac uspio je obje dosadašnje domaće utakmice da riješi u svoju korist (Željezničar 1:0, Tekstilac 2:1), pa će nakon osvojenog boda u Janji protiv Podrinja (0:0), protiv Rudar Prijedora u subotu nastojati da se vrati na pobjednički kolosijek.

Treći susret na Gradskom stadionu četa Darka Vojvodića dočekuje u dobrom raspoloženju, sa željom da upiše tri nova boda.

"Atmosfera u ekipi je veoma dobra. Nakon tri odigrana kola vidjeli smo da nema lakih utakmica, tako da nas i sutra očekuje težak i zahtjevan meč. Međutim, sve osim pobjede za nas bi bio neuspjeh. Respektujemo ekipu Rudar Prijedora. Radi se o mladoj, talentovanoj ekipi, sa dobrim trenerom, tako da po svim parametrima treba očekivati dobru utakmicu u kojoj ćemo, nadam se, mi slaviti", poručio je Vojvodić.

Za duel protiv Prijedorčana neće moći računati na povrijeđene Igora Aničića, Sašu Kajkuta i Sinišu Dujakovića, dok će zbog udarca na prošlom meču odmarati i golman Nemanja Trkulja, kojeg Vojvodić nastoji da odmori pred reprezentativne obaveze. Iz istog razloga očekuje se da i Vladan Danilović ostane na klupi.

Zbog svega toga, u sastavu Banjalučana trebalo bi da bude i nekoliko igrača iz omladinskog pogona.

"Nikola Turanjanin postigao je tri gola Veležu, što nije lako uraditi. On je talenat i sigurno će dobiti priliku, kao i Vladimir Arsić. Ima tu još nekih odličnih igrača i računaćemo na njih u nastavku prvenstva, jer sigurno će biti povreda. Prvenstvo je dugo, zahtjevno i biće prostora za njih. Ipak, morate znati da omladinci igraju kvalitetnu ligu i njihov trener Zoran Dragišić insistira da uvijek budu u pogonu", istakao je Vojvodić.

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Demir Jakupović u posljednjem prelaznom roku u Borac je došao upravo iz Rudar Prijedora, a sada ga očekuje nastup protiv svojih nekadašnjih kolega.

Ipak, u odnosu na prošlu sezonu Prijedorčani su znatno izmijenili sastav, pa su tekuću sezonu dočekali sa znatno izmijenjenom ekipom.

"Idemo na pobjedu, jer sve ostalo za nas je loš rezultat. Ako uđemo agresivno i borbeno, pobjeda neće doći u pitanje. Od prvog minuta igraće tako, pa šta nam Bog da. Rudar Prijedor prošle sezone imao je veliku ambiciju da se vrati u Premijer ligu BiH. Nažalost, nismo to uspjeli da ostvarimo. Tim je sada znatno promijenjen, okrenuli su se mladim snagama i tako ušli u ovu sezonu. To ne smije da nas zavara, jer imaju dobar omladinski pogon, tako da nas sigurno čeka ozbiljna utakmica", poručio je Jakupović.

Duel Borca i Rudar Prijedora biće odigran pod svjetlošću reflektora od 19.30 časova, a pravdu će dijeliti Velimir Drinić iz Modriče.

PRVA LIGA RS - 4. KOLO:

Željezničar - Sloga (17.00)
Kozara - Alfa Modriča
Drina - Sloboda
Tekstilac - Podrinje
Sutjeska - Slavija (19.00)
Borac - Rudar Prijedor (19.30)

TABELA: Sloga 9, Borac 7, Kozara 7, Slavija 6, Sutjeska 6, Podrinje 4, Sloboda 3, Drina 2, Rudar Prijedor 2, Tekstilac 1, Željezničar 1, Alfa Modriča 1.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC